Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μέχρι το τέλος Αυγούστου η απαγόρευση κυκλοφορίας στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη

Μέχρι το τέλος Αυγούστου η απαγόρευση κυκλοφορίας στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη

Η αστυνομία ανακοίνωσε την απαγόρευση της κυκλοφορίας οχημάτων στην οδό Γρ. Λαμπράκη στην Τρίπολη και ειδικότερα από την Πλ. Κολοκοτρώνη, έως τη συμβολή της με την οδό Ο.Η.Ε., από σήμερα (05-7-2013) έως την 31-8-2013 (τμηματικά ή εξ ολοκλήρου – ανάλογα με την πρόοδο των προβλεπόμενων, προς εκτέλεση, εργασιών), προκειμένου εκτελεστούν εργασίες ανάπλασης της παραπάνω οδού, από την ανάδοχο Κ/Ξ  «Γ. ΚΟΤΣΙΦΑΣ – Ι. ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ».

-  Η διακοπή της κυκλοφορίας θα γίνεται τμηματικά ή εξολοκλήρου, ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών από την ανάδοχο Κ/Ξ  «Γ. ΚΟΤΣΙΦΑΣ – Ι. ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ».

- Η διακοπή κυκλοφορίας, θα αφορά το συγκεκριμένο κάθε φορά τμήμα της οδού, στο οποίο θα πραγματοποιούνται εργασίες και η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από παράπλευρες οδούς.

Η Απόφαση αυτή ισχύει, αφού προηγούμενα δημοσιευθεί στο τοπικό ηλεκτρονικό και έντυπο Τύπο, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 109 του Ν. 2696/1999 (Κ.Ο.Κ.) όπως τροποποιήθηκε και ισχύει και τοποθετηθούν οι σχετικές προσωρινές πινακίδες σήμανσης ή πραγματοποιείται η ρύθμιση της κυκλοφορίας από τροχονόμους, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 52 παρ. 7   Ν. 2696/1999 (Κ.Ο.Κ).

Η διακοπή της κυκλοφορίας στην ανωτέρω οδό, θα πραγματοποιηθεί από το Τμήμα Τροχαίας Τρίπολης, υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

α. Τοποθέτηση από την αρμόδια εταιρεία εκτέλεσης του έργου  «Γ. ΚΟΤΣΙΦΑΣ – Ι. ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ»,   της προβλεπόμενης σήμανσης, για τη διακοπή της κυκλοφορίας (προειδοποιητική – ρυθμιστική σήμανση, φωτεινοί σηματοδότες, κώνοι διαχωρισμού λωρίδων κυκλοφορίας κ.λ.π.), η οποία (σήμανση) να εναλλάσσεται αναλόγως την πρόοδο των εργασιών

β. Διάθεση από την  «Γ. ΚΟΤΣΙΦΑΣ – Ι. ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ»   προσωπικού για την ενημέρωση των οδηγών.

Οι παραβάτες της παρούσας, η εκτέλεση της οποίας ανατίθεται στους αστυνομικούς, τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ( Ν. 2696/1999, ΦΕΚ 57- Α’), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...