Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μενίδι | Καρέ-καρέ η επίθεση ατόμων Ρομά σε αστυνομικό (vd)

Μενίδι | Καρέ-καρέ η επίθεση ατόμων Ρομά σε αστυνομικό (vd)

Βίντεο από την ενέδρα που έστησε ομάδα ατόμων Ρομά σε αστυνομικό στο Μενίδι έρχεται στη δημοσιότητα, οι οποίοι τον ξυλοκόπησαν έξω από το σχολείο του γιου του, την περασμένη Δευτέρα, και τον έστειλαν στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένο.

Όλα συνέβησαν γύρω στις 13:15 το μεσημέρι της Δευτέρας (12/02) έξω από το 5ο γυμνάσιο Αχαρνών, όπου ο 49χρονος περίμενε τον 13χρονο γιο του να σχολάσει.

Του είχαν στήσει ενέδρα

Όπως φαίνεται στο βίντεο, τρία αυτοκίνητα καταφθάνουν έξω από το σχολείο, και ένας νεαρός άνδρας αποβιβάζεται το Ι.Χ., πλησιάζει τον 49χρονο και αρχίζει να τον χτυπά. Τότε, εμφανίζονται γύρω στα 6-7 άτομα ακόμη που ξεκινούν να τον ξυλοκοπούν όλοι μαζί με μανία.

Στη συνέχεια, όλοι μαζί επιστρέφουν στα αυτοκίνητα και αναπτύσσοντας ταχύτητα εξαφανίζονται από το σημείο της επίθεσης.

Η καταγγελία ανήλικης για σεξουαλική παρενόχληση από τον γιο του

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ο ξυλοδαρμός του αστυνομικού φέρεται να έγινε μετά την καταγγελία μιας Ρομά μαθήτριας, ότι ο 13χρονος γιος του αστυνομικού της επιτέθηκε σεξουαλικά μέσα στο σχολείο. Όπως υποστήριξε όμως αρχικά, της επιτέθηκαν τέσσερα άτομα, στη συνέχεια μιλούσε για τρία, μετά για δύο, και στο τέλος κατέληξε να κατηγορεί μόνον τον 13χρονο, σύμφωνα με όσα δήλωσε η μητέρα του 13χρονου και σύζυγος του 49χρονου αστυνομικού.

Η σύζυγός του μιλά για απειλές που δέχθηκε το προηγούμενο διάστημα η οικογένεια και διαβεβαιώνει πως ο γιος της δεν έχει προβεί σε καμία τέτοια πράξη. Μάλιστα σημειώνει πως ο γιος της αρνείται τα πάντα και λέει πως δεν έχει πλησιάσει ποτέ το συγκεκριμένο κορίτσι.

Στο χειρουργείο ο 49χρονος

Για την κατάσταση της υγείας του 49χρονου αναφέρει πως έχει σπασμένη μύτη, του έκαναν ράμματα στο πάνω χείλος και αναμένεται να μπει στο χειρουργείο λόγω του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη από τα χτυπήματα στο κεφάλι.

Ο 49χρονος αστυνομικός νοσηλεύεται τραυματισμένος στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...