Πολύνεκρο τροχαίο στην Ελαία | Απολογείται ο οδηγός της νταλίκας
Στο σπίτι του, στη Ζαχάρω Ηλείας αναμένεται να απολογηθεί σήμερα (01/08), ο 39χρονος οδηγός της νταλίκας, που εμπλέκεται στο πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή, στην Ελαία Μεσσηνίας.
Στην οικία του θα μεταβούν η εισαγγελέας και η ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Κυπαρισσίας, καθώς ο 39χρονος αντιμετωπίζει τραύμα στον σπόνδυλο και είναι αδύνατη η μετακίνησή του στο Δικαστικό Μέγαρο.
Από τη Δευτέρα που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Κυπαρισσίας, παρέμενε φρουρούμενος στο σπίτι του.
Πηγή: enikos.gr
Σχετικά Άρθρα
- Κοκκοράς Γορτυνίας | Θετικός απολογισμός για το διήμερο εκδηλώσεων της 18ης Γιορτής Ρίγανης και Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων (vd)
- Προσλήψεις στον δήμο Μεγαλόπολης
- Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας | Επανεκλογή Μπαρούτσα στην Προεδρία, νέος Αντιπρόεδρος ο Τσιόγκας, παραμένει Γραμματέας ο Δημάκος
- Χρυσό βραβείο για το 9ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης στα Education Leaders Awards 2026! (εικόνες)
- Ανασχηματισμός στην Περιφέρεια | Καμία αλλαγή για την Αρκαδία - Αναπληρωτής Περιφερειάρχης ο Λαμπρόπουλος, Αντιπειφερειάρχης ο Μανδρώνης






