Τροχαίο με νεκρή και τραυματία στον αυτοκινητόδρομο ...
Χθες (8.8.2024) το μεσημέρι, στο 203,4 χιλιόμετρο του Νέου Αυτοκινητόδρομου Αθηνών- Κορίνθου- Τριπόλεως- Καλαμάτας, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 79χρονος ημεδαπός και επέβαινε 72χρονη ημεδαπή, συγκρούστηκε με Δ.Χ. φορτηγό όχημα, που οδηγούσε 23χρονος ημεδαπός, όπου στη συνέχεια το επιβατηγό όχημα εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο (τοιχίο).
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της 72χρονης και ο τραυματισμός του 79χρονου.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κεντρικής Πελοποννήσου.
Σχετικά Άρθρα
- Ο Αστέρας AKTOR έκλεισε τον Γκονσάλο Φέιο για τον πάγκο του
- 2026 | Η Εορτή του Αγίου Νεκταρίου στην Ιερά Μονή Καλτεζών
- Ο Αλέξης Τσίπρας στην Καλαμάτα – Δείτε την εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη του Προέδρου της «ΕΛ.Α.Σ.» στην τηλεόραση BEST (vd)
- Παράδοση, πίστη και γεύσεις του Πάρνωνα στον Κοσμά | Μανδρώνης: «Η δύναμη των χωριών μας βρίσκεται στους ανθρώπους και στις παραδόσεις τους»
- Ίδρυμα Στασινόπουλος - Βιοχάλκο | Ομιλία με θέμα "Η ελληνική διασπορά στην Αμερική: παλιές αφηγήσεις, νέα ερωτήματα"






