Ινδός μετέφερε αλλοδαπούς που ήταν παράνομα στη χώρα - Πήγαινε από την Αθήνα προς Καλαμάτα, τον "τσίμπησαν" στη Νεστάνη!

Ένας 24χρονος Ινδός συνελήφθη το βράδυ της πέμπτης (14/11/2024) στα διόδια της Νεστάνης, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.
Αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Ανατολικής Πελοποννήσου, πραγματοποίησαν έλεγχο σε όχημα, έπειτα από τροχαίο με υλικές ζημιές, το οποίο οδηγούσε ο 24χρονος, όπου διαπιστώθηκε να επιβαίνουν σε αυτό ακόμη -2- αλλοδαποί, ηλικίας 27 και 37 ετών, από Ινδία και Πακιστάν, αντίστοιχα.
Άπαντες προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης, όπου από την αστυνομική προανάκριση προέκυψε ότι ο 24χρονος μετέφερε τους -2- αλλοδαπούς, οι οποίοι στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στη Χώρα, από την Αθήνα στην Καλαμάτα.
Τέλος, κατασχέθηκαν -3- κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των -1.500- ευρώ.
Το πρωί της Παρασκευής είναι προγραμματισμένο να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Αρκαδίας.
Πηγή - www.drt915.gr
Σχετικά Άρθρα
- Ο Βλάσης στο Mega | Στην Αρκαδία η πρώτη Ακαδημία Επαγγελματικής Κατάρτισης στην Ελλάδα - Θα έχει συνεργασία με μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες (vd)
- Ολοκληρώθηκε η πρώτη θητεία του Περιφερειακού Συμβουλίου Νέων Πελοποννήσου
- Συμπαράσταση στον απεργό πείνας, Πάνο Ρούτσι από την Αρκαδία | Κείμενο με 80 υπογραφές, όλα τα ονόματα!
- Βυτίνα | Ημερίδα από τη Μητρόπολη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως για το Ηλεκτρονικό Έγκλημα - Κεντρικός ομιλητής ο Σφακιανάκης
- Τέμπη | Δεκτό το αίτημα Ρούτσι για εκταφή του γιου
1 σχόλιο
-
Ξέφραγο αμπέλι.