Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αλλοδαποί με τη χρήση βίας κρατούσαν 21χρονη Βουλγάρα και την εξέδιδαν στην Καλαμάτα!

Αλλοδαποί με τη χρήση βίας κρατούσαν 21χρονη Βουλγάρα και την εξέδιδαν στην Καλαμάτα!
Συνελήφθησαν, χθες (23.2.2014) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, τρία (3) άτομα, δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 32 και 56 ετών, καθώς και μία 26χρονη αλλοδαπή υπήκοος Βουλγαρίας, οι οποίοι κατηγορούνται για αρπαγή και σωματεμπορία 21χρονης αλλοδαπής υπηκόου Βουλγαρίας, καθώς και για παράβαση της Νομοθεσίας περί Όπλων.
Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, ότι σε οικία όπου διαμένουν οι ανωτέρω αλλοδαποί, κρατούν παρά την θέλησή της, με την χρήση βίας και απειλής, μία 21χρονη αλλοδαπή και την εκδίδουν έναντι τιμήματος, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία, όπου βρέθηκε η 21χρονη.
 
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, οι τρεις αλλοδαποί είχαν μεταφέρει την 21χρονη, σε οικία στην Καλαμάτα, στα μέσα Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους. Στη συνέχεια με την χρήση βίας και απειλών, κρατούσαν αυτή παρά την θέλησή της και την εξέδιδαν έναντι χρημάτων.
 
Κατά την έρευνα στην οικία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (4) κινητά τηλέφωνα και (2) μαχαίρια.
Στην 21χρονη παρασχέθηκε αρωγή και προστασία από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας και την παρέλαβαν οικείοι της.
 
Οι συλληφθέντες οδηγηθήκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...