Menu
RSS
Κυριακή, 11/01/2026
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
PARNONAS LEADER 14 20 BANNER GIA SITE 3840 X 920 1

Ταξίδι "Τρίπολη - Αθήνα" | Το μοναδικό αγροτικό μπλόκο είναι στην Αρχαία Νεμέα

Ταξίδι "Τρίπολη - Αθήνα" | Το μοναδικό αγροτικό μπλόκο είναι στην Αρχαία Νεμέα

 

Δεν υπάρχει κανένα ενεργό αγροτικό μπλόκο στην Αρκαδία, με την κυκλοφορία να έχει αποκατασταθεί από το μεσημέρι της Παρακευής 9.1.2026. Ανοιχτός είναι ο δρόμος στα διόδια Νεστάνης, καθώς και στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης – Άργους (Κολοσούρτης), διευκολύνοντας τις μετακινήσεις κατοίκων και οδηγών.

Για όσους ταξιδεύουν από Τρίπολη προς Αθήνα και από Αθήνα προς Τρίπολη, το μοναδικό αγροτικό μπλόκο που παραμένει σε ισχύ εντοπίζεται στην Αρχαία Νεμέα, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Λόγω της κατάστασης, εφαρμόζονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τροχαία.

Ειδικότερα, για τα οχήματα που κινούνται από Τρίπολη προς Αθήνα, η κυκλοφορία εκτρέπεται στη Στέρνα. Στη συνέχεια, οι οδηγοί κατευθύνονται προς τον αυτοκινητόδρομο στο ύψος του Αγίου Βασιλείου. Αυτήν την ώρα παρατηρείται ουρά αυτοκινήτων στον παράδρομο, με τους οδηγούς να καλούνται να επιδείξουν υπομονή και να ακολουθούν τις υποδείξεις των αρχών.

Όσοι έρχονται από Αθήνα προς Τρίπολη, εκτρέπονται στην έξοδο του Αγίου Βασιλείου και ξαναμπαίνουν στον αυτοκινητόδρομο λίγο πριν τη Στέρνα. 

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr 

 

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...