Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καρμανιόλα η «111» - Πολλά τροχαία ατυχήματα έγιναν το τριήμερο του Πάσχα

Καρμανιόλα η «111» - Πολλά τροχαία ατυχήματα έγιναν το τριήμερο του Πάσχα
Πολλά τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν το τριήμερο του Πάσχα στην εθνική οδό «Τρίπολης – Πάτρας» (111).
Η κίνηση ήταν αυξημένη με τους εκδρομείς να επισκέπτονται τα χωριά τους και παράλληλα ο καιρός βροχερός, με αποτέλεσμα οι δρόμοι να είναι ολισθηροί και σε συνδυασμό με τις πολλές στροφές, ιδιαίτερα επικίνδυνοι!
Σε μία βόλτα θα παρατηρήσει κανείς κατεστραμμένες μπάρες, κομμένα κλαριά δέντρων, πέτρες και χώματα στην άσφαλτο, εξαρτήματα από αυτοκίνητα που έχουν βρεθεί εκτός δρόμου και μιλάμε για τα "φρέσκα" ατυχήματα και όχι γι' αυτά που έχουν γίνει ήδη σε αυτόν τον δρόμο καιρό πριν.
Ειδικότερα έγιναν δύο ατυχήματα μετά το χωριό Παναγίτσα, στη διασταύρωση για Κώμη, το ένα στη δεξιά και το άλλο στην αριστερή στροφή, ένα έγινε μετά τη διασταύρωση της Κλειτορίας, ένα μπροστά από την εκκλησία της Παναγίτσας και ένα λίγο μετά το Στενό Παγκρατίου, στα όρια Αχαΐας - Αρκαδίας.
Β.Π.

2 σχόλια

  • ΓΙΑΝΝΗΣ
    ΓΙΑΝΝΗΣ Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2020 20:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Σήμερα αγαπητοί αναγνώστες στην εικονιζόμενη άνω στροφή θα γραφόταν ο επίλογος μιας κατάφωρης και ανάλγητης συμπεριφοράς εκ μέρους παντός υπευθύνου.
    Δυο εκπαιδευτικοί αναπληρωτές με αμοιβές της πείνας κινδύνευσαν να χάσουν τη ζωή τους πέφτοντας στο γκρεμό λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος με μόλις 50km/h,
    ο λόγος γκρεμισμένα κιγκλιδώματα ,τα οποία για να φτιαχτούν πρέπει να θρηνήσουμε δεκάδες θυμάτων.
    Τα δυο άτομα αυτά σήμερα είχαν την τύχη και το θεό με το μέρος τους.Το δε μέρος που έγινε το συμβάν γεμάτο συντρίμμια από άλλους άτυχους που τόλμησαν να χρησιμοποιήσουν επαρχιακούς δρόμους.
    Για να μην σας κουράζω πείτε μου πως βρίσκεις το δίκιο σου.

  • ΓΣ
    ΓΣ Τρίτη, 22 Απριλίου 2014 01:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Μόνο δυο λέξεις, αναρωτηθήκαμε ποτέ που πανε οι φόροι των τελών κυκλοφοριας, που πανε οι φόροι καυσίμων, που πανε οι φόροι διοδίων , δεν έπρεπε με αυτά τα χρήματα ,τόσα χρόνια, να έχουν φτιαχτεί ολοι οι δρόμοι της Ελλαδος και να μη θρήνου μεν τόσους αδικοχαμένους ανθροπους. Ας μηλησει το MEGA δια αυτά και ας άφησε της προεκλογικές μπαρουφες.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...