Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Για στημένη ιστορία εναντίον του μιλά ο Ζαφειρόπουλος – Τι λέει για τα χαρτονομίσματα (vd)

Για στημένη ιστορία εναντίον του μιλά ο Ζαφειρόπουλος – Τι λέει για τα χαρτονομίσματα (vd)
Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ήταν καλεσμένος και φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «MegaΣαββατοκύριακο» ο Γιάννης Ζαφειρόπουλος ο οποίος προ ημερών συνελήφθη, απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ο 60χρονος τραπεζικός υπάλληλος και υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ, στις δύο τελευταίες εθνικές εκλογές, πήγε στην εκπομπή, έχοντας μπροστά του το κατηγορητήριο και τη δικογραφία.

Αρχικά, είπε ότι το κατηγορητήριο μιλάει για ένα πρόγραμμα ΕΣΠΑ στη Βοιωτία, από το οποίο ο καταγγέλλων θα έπαιρνε επιδότηση 1.500.000 ευρώ και ότι ήδη του έχει καταβληθεί η πρώτη δόση από 363.000 ευρώ. «Επειδή τα Μέσα έχετε τη δυνατότητα να κατακρεουργήσετε ανθρώπους, τα ΕΣΠΑ είναι μηχανογραφημένα και καλώ το αρμόδιο Υπουργείο να πει αν υπάρχει αυτό το ΕΣΠΑ ή όχι. Αν δεν υπάρχει το ΕΣΠΑ και η προκαταβολή, το κατηγορητήριο δεν υπάρχει. Όσο έψαξα να βρω στο διαδίκτυο, δεν βρήκα στοιχεία για το πρόγραμμα» είπε ο Γιάννης Ζαφειρόπουλος.

Μετά από σχετικά ερώτηση, απάντησε ότι «το κατηγορητήριο λέει ότι εγώ πήρα αυτή τη μίζα για να αποδεσμεύσω ένα λογαριασμό που έχει μπει μέσα μία πρώτη δόση 363.000 ευρώ. Πως μπορώ να πάρω χρήματα για ένα πρόγραμμα που δεν υπάρχει και δεν υπάρχει και πίστωση;»

Όσον αφορά τα χαρτονομίσματα, τόνισε ότι «αφορούν αμοιβή που είχε αναθέσει ο συγκεκριμένος άνθρωπος, στη σύζυγό μου, για λογιστική εργασία.

Η ιστορία είναι στημένη διότι αυτά που της είχε αναθέσει να κάνει ως φοροτεχνικός, μέσα από τη δικογραφία αποδεικνύεται ότι ήδη είχαν γίνει.

Και προκύπτει το εύλογο ερώτημα γιατί κάποιος προσεγγίζει τη σύζυγό μου και της αναθέτει μία εργασία που ήδη έχει γίνει;»

Ο κ. Ζαφειρόπουλος είπε ακόμα ότι τα χρήματα τα έδωσαν σε εκείνον για να τα δώσει με τη σειρά του στη σύζυγό του. «Εγώ δεν άνοιξα, ούτε είδα το περιεχόμενό του φακέλου» είπε.

Δείτε το βίντεο από το 7.11 λεπτό και μετά.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...