Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ζημιές σε τρία κτίρια της πόλης προκάλεσε άνδρας στην Τρίπολη

Ζημιές σε τρία κτίρια της πόλης προκάλεσε άνδρας στην Τρίπολη
Στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο της Τρίπολης νοσηλεύεται ο 39χρονος δράστης των δολιοφθορών στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας, στην Πλατεία Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη, μετά την προσαγωγή του στο Αστυνομικό τμήμα της Τρίπολης.
Ο 39χρονος, όπως απεδείχθη έχει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ δεν συνελήφθη, αφού δεν έγινε καμία μήνυση εις βάρος του. Να τονίσουμε πως ο δράστης, τα ξημερώματα της Κυριακής 2 Οκτωβρίου, με λοστό προκάλεσε, γύρω στις 5:30 το πρωί, ζημιές στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας, που βρίσκονται στην πλατεία Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη αλλά και στο κτίριο που στεγάζεται η Αρκαδική Τηλεόραση, στην οδό Ερυθρού Σταυρού, επίσης στην Τρίπολη, καθώς και σε κατάστημα με οικοδομικά υλικά στην εθνική οδό Τρίπολης-Σπάρτης.
Από την Ιερά Μητρόπολη αλλά και από τους άλλους ιδιοκτήτες που υπέστησαν τις ζημιές δεν ζητήθηκε η δίωξη του 39χρονου λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.
20161002_063103
Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για το συμβάν
Χθες 2.10.2016 και πρώτες πρωινές ώρες, στην Τρίπολη Αρκαδίας, 39χρονος ημεδαπός, προκάλεσε φθορές σε γραφεία Ιερού Ναού και δύο (2) επιχειρήσεων. Ο 39χρονος προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Τρίπολης και στη συνέχεια οδηγήθηκε αρμοδίως.

Πηγή: http://www.drt915.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...