Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Ανθεί» ο παράνομος τζόγος στην Πελοπόννησο – Συλλήψεις από την αστυνομία για «φρουτάκια» και τράπουλα!

«Ανθεί» ο παράνομος τζόγος στην Πελοπόννησο – Συλλήψεις από την αστυνομία για «φρουτάκια» και τράπουλα!

Στο πλαίσιο των ελέγχων, που διενεργούν οι Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, σε όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου για την  καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», συνελήφθησαν, χθες (21-12-2012) το βράδυ, σε δύο περιπτώσεις, στο Ζευγολατιό και το Λουτράκι Κορινθίας,  από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, οκτώ (8) άτομα, για παράνομα τυχερά παιχνίδια.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες (21-12-2012) το βράδυ, στο Ζευγολατιό Κορινθίας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα - καφετέρια, όπου διαπιστώθηκε η εγκατάσταση και λειτουργία ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή, με το τυχερό παιχνίδι «φρουτάκια».

Συνελήφθησαν, ένας 35χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης του καταστήματος και ένας 31χρονος ημεδαπός, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε, ήταν παίχτης σε αυτό, ενώ κατασχέθηκε ο ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες (21-12-2012) το βράδυ, στο Λουτράκι Κορινθίας, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα - καφετέρια, όπου διαπιστώθηκε η διενέργεια απαγορευμένου τυχερού παιχνιδιού με τραπουλόχαρτα.

Συνελήφθησαν, ένας (1) 26χρονος ημεδαπός, ο οποίος εργαζόταν ως προσωρινά υπεύθυνος, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 61, 43, 24 και 31 ετών, καθώς και ένας (1) 41χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ως παίχτες.

Κατά τον έλεγχο κατασχέθηκαν, ένα (1) ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι με τσόχα, εκατόν έξι (106) τραπουλόχαρτα, διάφορες σημειώσεις, καθώς και το χρηματικό ποσό των -315- ευρώ.

Επιπλέον αναζητείται για να συλληφθεί, εντός των ορίων του αυτοφώρου, ο 55χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Επισημαίνεται ότι οι έλεγχοι, από τις Αστυνομικές Αρχές της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα συνεχιστούν αμείωτα σε όλη την διάρκεια της εορταστικής περιόδου, για την αποτροπή διεξαγωγής παράνομων παιχνιδιών.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...