Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στις καμένες περιοχές της Μεγαλόπολης οι έρευνες για τον Μάριο ... (vd)

Στις καμένες περιοχές της Μεγαλόπολης οι έρευνες για τον Μάριο ... (vd)

Σοκ και ανατριχίλα προκάλεσαν τα όσα έφερε στο φως το «Τούνελ» στην πολύκροτη υπόθεση του Μάριου Παγεωργίου, την Παρασκευή 31 Μαρτίου…!

Στην ιστοσελίδα της Αγγελικής Νικολούλη, το ρεπορτάζ αναφέρει: "Βοσκός που κατοικεί σε ορεινή περιοχή της Πελοποννήσου αποκάλυψε ένα μυστικό που κρατούσε για χρόνια κρυφό από φόβο.  Υπέδειξε  ένα παράξενο σημείο  ταφής  σε δύσβατη ορεινή περιοχή , στα «Καμένα» της Πελοποννήσου. Εκεί όπου Καναδοί και  Έλληνες ερευνητές που έχουν διοριστεί από την οικογένεια του άτυχου νέου,  ψάχνουν μέσα από στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει,  για το πτώμα του…

Ο μάρτυρας αποφάσισε να μιλήσει,  όταν άκουσε στην εκπομπή  την αναφορά στην περιοχή «Καμένα»  και την έκκληση της τραγικής μάνας του Μάριου, όποιος ξέρει κάτι να μιλήσει.

Η τοπική Αστυνομία ενημερώθηκε από την εκπομπή και σήμερα Σάββατο θα πραγματοποιήσει έρευνες για να διαπιστωθεί τι υπάρχει μέσα στον τάφο.

Η Βαρβάρα Θεοδωράκη , ευχήθηκε  να είναι εκεί ο τάφος του παιδιού της για να λήξει επιτέλους αυτή η βασανιστική αγωνία που βιώνει για χρόνια.

Από το στούντιο ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας Νίκος Ρουσσόπουλος, ανέφερε πως οι συνομιλίες του εγκέφαλου και των συνεργών του, έχουν μπει στο μικροσκόπιο και επαναξιολογούνται.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν αποκωδικοποιηθεί,  προκύπτει πως υπάρχουν κι άλλοι άγνωστοι μέχρι σήμερα συναυτουργοί.  Ο εγκέφαλος της απαγωγής και της δολοφονίας του Μάριου  που έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια κάθειρξη, δεν τους έχει κατονομάσει.

Ο Γιώργος, ο Μιχάλης, ο Μάρκος και ο Διονύσης…

Όπως εξήγησε ο κ. Ρουσσόπουλος,  στις συνομιλίες αναφέρονται τα ονόματα Γιώργος,  Μιχάλης,  Μάρκος και  Διονύσης, που αποτελούν τη δεύτερη ομάδα συνεργών του εγκέφαλου. Τα άτομα αυτά πιθανότατα ανέλαβαν να μεταφέρουν το πτώμα του Μάριου από τη Νέα Πέραμο όπου πιστεύεται ότι δολοφονήθηκε, σε άλλον τόπο για να το θάψουν.

Οι ερευνητές συνυπολόγισαν από τις συνομιλίες τις χιλιομετρικές αποστάσεις και φράσεις – «κλειδιά» που αναφέρονταν στην περιοχή των «Καμένων», αλλά και στον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό. Τα   «Καμένα»  βρίσκονται έξω από τη Μεγαλόπολη. Εκεί στις αρχές Αυγούστου του 2012, είχε ξεσπάσει μεγάλη πυρκαγιά σε μια ακτίνα γης  που περιλαμβάνει τα χωριά  Λεοντάρι, Ρούτσι, Ανεμοδούρι, Γέφυρα κ. ά.

Έχουν εστιάσει στην συγκεκριμένη περιοχή, χωρίς να αποκλείουν άλλες."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...