Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κλοπή σε λεωφορείο εξιχνιάστηκε στην Μεγαλόπολη – Η αστυνομία συνέλαβε 47χρονο άνδρα

Κλοπή σε λεωφορείο εξιχνιάστηκε στην Μεγαλόπολη – Η αστυνομία συνέλαβε 47χρονο άνδρα
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μεγαλόπολης, μία περίπτωση κλοπής σε λεωφορείο και άλλες τέσσερις περιπτώσεις απόπειρες κλοπής σε λεωφορείο, στη Μεγαλόπολη.
Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες (1.4.2017) το μεσημέρι, στη Μεγαλόπολη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεγαλόπολης, ένας 47χρονος.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, για κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Μεγαλόπολης, εξακριβώθηκε ότι ο 47χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από την 20.3.2017 έως και την 1.4.2017, στη Μεγαλόπολη, διέπραξε τέσσερις περιπτώσεις απόπειρας κλοπής σε λεωφορεία και μία περίπτωση κλοπής σε λεωφορείο, από το οποίο είχε αφαιρέσει χρήματα, προσωπικά αντικείμενα και εξαρτήματα του οχήματος.
Επιπλέον, στη κατοχή του 47χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έντεκα ναρκωτικά δισκία, ενώ κατασχέθηκε και το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ, ως προερχόμενο από την τέλεση αξιόποινων πράξεων, σύμφωνα με την αστυνομία.
Ο 47χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Μεγαλόπολης, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...