Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προθεσμία για την Τετάρτη πήρε ο χρυσαυγίτης για τον ξυλοδαρμό του φοιτητή της ΑΣΟΕΕ

Προθεσμία για την Τετάρτη πήρε ο χρυσαυγίτης για τον ξυλοδαρμό του φοιτητή της ΑΣΟΕΕ

Προθεσμία για την Τετάρτη ζήτησε και έλαβε ο 42χρονος, στέλεχος της Χρυσής Αυγής, κατηγορούμενος για την άγρια επίθεση σε βάρος φοιτητή στους Αμπελόκηπους το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο 42χρονος που κατηγορείται για ληστεία κατά συναυτουργία και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί, καθώς δεν έχουν συμπεριληφθεί ακόμη στη δικογραφία κάποια συγκεκριμένα έγγραφα.

Ομάδα ομοϊδεατών του που είχε συγκεντρωθεί προς συμπαράστασή του φώναξε συνθήματα υπέρ της Χρυσής Αυγής. «Κρατά γερά. Αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή. Είναι σκευωρία βάστα βάστα» φώναζαν ενώ στράφηκαν και κατά των δημοσιογράφων: «κοράκια ψοφάτε για αίμα. Έρχονται κι άλλα μνημόνια τώρα».

Ο άνδρας συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου, ύστερα από μαρτυρίες ότι συμμετείχε στην ομάδα των χρυσαυγιτών που επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν άγρια στο κεφάλι και στο σώμα τον 24χρονο φοιτητή, ο οποίος νοσηλεύεται. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει έως στιγμής η Αστυνομία, οι δράστες μετά τον ξυλοδαρμό μέχρι λιποθυμίας του θύματος, του αφαίρεσαν την τσάντα.

Ο κατηγορούμενος είναι υπεύθυνος ασφαλείας των κεντρικών γραφείων του κόμματος και να είχε προσληφθεί το 2012 ως μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου στη Βουλή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
protothema.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...