Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εννέα συλλήψεις στην Αρκαδία!

Εννέα συλλήψεις στην Αρκαδία!

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν από την 12.3.2018 έως και χθες (14.3.2018), ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας.

Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου. 

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, έγιναν έλεγχοι σε εννιακόσια σαράντα επτά (947) άτομα, εκ των οποίων εξακόσια ενενήντα πέντε (695) ήταν ημεδαποί και διακόσια πενήντα δύο (252) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε εξακόσια σαράντα τρία (643) οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν εκατόν είκοσι πέντε (125) άτομα, από τα οποία εξήντα εννέα (69) ήταν ημεδαποί και πενήντα έξι (56) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν ογδόντα (80) άτομα.

Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν στην περιοχή μας:

  • Δύο (2) ημεδαποί στην Αρκαδία, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.
  • Δύο (2) ημεδαποί στην Αρκαδία, για καταδικαστικά έγγραφα.
  • Πέντε (5) ημεδαποί στην Αρκαδία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...