Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Απόπειρα κλοπής σε σπίτι του Αγίου Πέτρου - Τετ α τετ με τους κλέφτες ήρθε ο ιδιοκτήτης - 45 λεπτά χρειάζεται η αστυνομία για να φτάσει στο χωριό!

Απόπειρα κλοπής σε σπίτι του Αγίου Πέτρου - Τετ α τετ με τους κλέφτες ήρθε ο ιδιοκτήτης - 45 λεπτά χρειάζεται η αστυνομία για να φτάσει στο χωριό!

Πολλά είναι τα περιστατικά με κλοπές και διαρρήξεις σε ορεινά και απομακρυσμένα χωριά της Αρκαδίας.

Την Τετάρτη το απόγευμα, υπήρξε μία απόπειρα κλοπής σε σπίτι στον Άγιο Πέτρο της Κυνουρίας, με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού να έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τους επίδοξους κλέφτες και μετά να τους κυνηγάει μόνος τους, μιας και η αστυνομία για να φτάσει στο χωριό χρειάζεται ... 45 λεπτά!

Κραυγή οργής από τον γιο του, ο Ευθύμιος Καράγιωργας, έγραψε στο προφίλ του: "Απόπειρα κλοπής αυτή την ώρα στο σπίτι μας στον Άγιο Πέτρο Αρκαδίας! Πρόσωπο με πρόσωπο ο πατέρας μου με τους κλέφτες. Η αστυνομία θέλει 45 λεπτά για να φθάσει στο χωριό. Κάτι πρέπει να γίνει..... σε τι είναι Υπουργός ο Τοσκας προστασίας του πολίτη, μπράβο!!!"

1 σχόλιο

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 21:03 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΤΟΣΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΘΑ ΙΔΡΩΣΟΥΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...