Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στοίχημα | Συνεχίζει με νίκη η Αργεντινή στο Κόπα Αμέρικα!

Στοίχημα | Συνεχίζει με νίκη η Αργεντινή στο Κόπα Αμέρικα!

Το Κόπα Αμέρικα και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21 ξεχωρίζουν στο σημερινό κουπόνι στοιχήματος.

Για το Κόπα Αμέρικα διεξάγονται οι αναμετρήσεις Κολομβία – Κατάρ και Αργεντινή – Παραγουάη και για το Euro U21 τα Ισπανία – Βέλγιο και Ιταλία – Πολωνία. Μπορεί τα ματς να είναι λίγα ποσοτικά, όμως προκύπτουν μελετημένα προγνωστικά.

 

Euro U21

Για τον πρώτο όμιλο του Euro U21, η Ισπανία αντιμετωπίζει το Βέλγιο και η Ιταλία την Πολωνία. Οι δύο ηττημένες και οι δύο νικήτριες της πρεμιέρας διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Η Ισπανία μετά την ήττα της πρώτης αγωνιστικής από την Ιταλία, γνωρίζει ότι πρέπει να κάνει το 2 στα 2 για να έχει ελπίδες προκριθεί.

Μπορεί το Βέλγιο επιθετικά να έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο ματς με την Πολωνία, όμως αμυντικά προβλημάτισε αρκετά. Ο πρώτος λόγος πέφτει στην ανώτερη βάσει υλικού Ισπανία και μπορεί να διορθώσει την ήττα της πρεμιέρας. Επιλογή θα αποτελέσει ο άσος της Ισπανίας στην τιμή 1.65.

Αντιδράει η Αργεντινή

Η Αργεντινή μετά την ήττα της πρεμιέρας με 2-0 από την Κολομβία έχει στηθεί στα… σχοινιά του ρινγκ και καλείται να απεγκλωβιστεί. Αντιμετωπίζει στις 03:30 την Παραγουάη, μία ομάδα όπου στην πρεμιέρα άφησε δύο βαθμούς στο 2-2 με το Κατάρ παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε 2-0. Από την άλλη, ούτε η εικόνα της Αργεντινής ήταν καλή στην πρεμιέρα, προβλημάτισε στη δημιουργία του παιχνιδιού της αλλά και στην εκτέλεση.

Κόντρα στην Παραγουάη εκτιμούμε ότι η Αργεντινή θα αντιδράσει, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα μπορέσει να ξεσπάσει. Εκτός της δημιουργίας, πρέπει να δείξει και την ανάλογη προσοχή στα αμυντικά καθήκοντα. Πάμε στη νίκη με under 3,5 που πληρώνει σε απόδοση 2.05.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...