Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καλοκαιρινό τουρνουά Bridge έγινε στο "Αρχοντικό Καλτεζιώτη" (εικόνες)

Καλοκαιρινό τουρνουά Bridge έγινε στο "Αρχοντικό Καλτεζιώτη" (εικόνες)

Ο Αρκαδικός Όμιλος Αγωνιστικού BRIDGE διοργάνωσε Καλοκαιρινό Τουρνουά BRIDGE Ζευγών OPEN 4ης Βαθμίδας για το έτος 2019. Ο αγώνας έγινε τη Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019 στο “ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΚΑΛΤΕΖΙΩΤΗ” στου Κάψια Αρκαδίας. Πήραν μέρος 18 ζεύγη με αθλητές από 8 ομίλους. Ο αγώνας έγινε με κίνηση MITCHEL (πλήρης) των 9 τραπεζιών και 9 γύρων με 3 διανομές ανά γύρο. Οι διανομές ήταν προ μοιρασμένες από ηλεκτρονικό υπολογιστή χωρίς κανένα περιορισμό και με ευθύνη της Ελληνικής Ομοσπονδίας BRIDGE (ΕΟΜ) μιας και ο αγώνας ήταν μέρος του Πανελλήνιου Ταυτόχρονου της Τετάρτης. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο έμπειρος διαιτητής της ΕΟΜ και αθλητής του ομίλου μας Παναγιώτης Γιωνάς.

Στη τελική κατάταξη 1οι τερμάτισαν ο Αντώνης Καλπακιώτης με τη Σταματίνα Ακουρή του ομίλου μας με score 63,19%. 2οι τερμάτισαν η Νικολεττα Θεοδωροπούλου με τη Διαμάντω Τρύφων πάλι του ομίλου μας με score 62,73%. 3οι τερμάτισαν ο Θανάσης Παπανικολάου με τον Ηλία Σπαρτιάνο του Ομίλου Αγωνιστικού BRIDGE Καλαμάτας (ΟΑΜΚ) με score 62,27%. Στη πανελληνία κατάταξη τα ζεύγη τερμάτισαν στην 23η θέση με score 61,01%, στην 32 η θέση με score 59,59% και στη 34η θέση με score 58,86% αντίστοιχα.

Μετά το πέρας του αγώνα ο οικοδεσπότης  και αθλητής του ομίλου μας Νίκος Καλτεζιώτης παρέθεσε δείπνο σε όλους τους αθλητές του Τουρνουά με εκλεκτά εδέσματα.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι τον Οκτώβριο ο όμιλος μας θα ξεκινήσει μαθήματα BRIDGE για αρχάριους, όπως κάθε χρόνο στα εντευκτήρια του στο Ισόγειο του CINEVILLE στη Τρίπολη στην οδό Δημητρακοπούλου 30. Για πληροφορίες παρακαλούμε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 6976766951 (Τάκης Γιωνάς).

Αποτελέσματα στο Διαδίκτυο:

Τοπικά: https://results.hellasbridge.org/131027

Πανελλήνια:https://tournaments.hellasbridge.org/index.php?op=show&tID=4079

 Ο Πρόεδρος

 Ιωάννης Αγγελόπουλος

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...