Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τένις | Νέα προπονητική ομάδα στην ΑΕΚ από τα σπλάχνα της ομάδας!

Τένις | Νέα προπονητική ομάδα στην ΑΕΚ από τα σπλάχνα της ομάδας!

Η Διοίκηση της ΑΕΚ Τρίπολης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του ομίλου τένις με την προπονήτρια κα. Χατζηγιάννη. Ο Πρόεδρος κος Π. Βαλασόπουλος και η διοίκηση της ΑΕΚ  Τρίπολης την ευχαριστεί για την συνεργασία και την πρόσφορα της τα τρία τελευταία χρόνια στον Όμιλο και της εύχεται καλή συνεχεία στην σταδιοδρομία της.

Ταυτόχρονα, με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνουμε ότι, μετά από συνάντηση του Προέδρου του Δ.Σ. κ Π. Βαλασόπουλου και του Διευθυντή του τμήματος tennis κου Γ. Παπαδόπουλου την θέση της στην προπονητική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, αναλαμβάνει ο παλαιός αθλητής μας ο κ. ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.

Ο κ. Γιαννακόπουλος είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής -Πτυχιούχος του Παν/μιου Θράκης- με ειδικότητα αντισφαίριση. Αποτελεί παλιό μέλος και αθλητής του ομίλου μας με πάρα πολλές αγωνιστικές επιτυχίες σε όλες τις κατηγορίες των juniors, τόσο σε Πανελλαδικό, όσο και σε Ενωσιακό επίπεδο. Αποτέλεσε αγωνιστικό παιδί μας , για μια δεκαετία και ξεκίνησε τα πρώτα αθλητικά του βήματα με τον προπονητή μας κ. Γ. Παπαδόπουλο .

Τα δύο τελευταία χρόνια εργάστηκε, στα καλοκαιρινά τμήματα, τόσο του ομίλου, όσο και σε αυτά του Tripolis Sports Camp με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία. Το διάστημα αυτό κατάφερε να γίνει αναπόσπαστο προπονητικό κομμάτι της ΑΕΚ Τρίπολης δίνοντας την ψυχή του και τις πολύτιμες γνώσεις του σε όλα τα τμήματα του συλλόγου αγωνιστικά και μη.

Με μεγάλη χαρά η Διοίκηση τον καλωσορίζει στο νέο του ρόλο και του εύχεται καλή δύναμη, καλή σταδιοδρομία στη μεγάλη οικογένεια της ιστορικής μας ομάδας , με πολλές αγωνιστικές και μη επιτυχίες.

Σκοπός του ομίλου μας ήταν και θα είναι να πλαισιωθούν όλα μας τα τμήματα από ανθρώπους που έχουν γαλουχηθεί δίπλα μας, που θα αγαπούν και θα τιμούν την ιστορία του συλλόγου και θα έχουν τις ικανότητες να αντεπεξέλθουν στις τεράστιες αγωνιστικές απαιτήσεις μας.

Εχέγγυο της επιτυχίας , είναι η πίστη στην συνεχή δουλειά και η εξασφάλιση προς τους γονείς, που μας εμπιστεύονται, την ένταξη των νέων Τριπολιτών σ’ ένα ποιοτικό περιβάλλον, με καταξιωμένους καθηγητές Φυσικής Αγωγής – Προπονητές, όπου ψυχαγωγούνται, διαμορφώνουν χαρακτήρες, βελτιώνουν τις επιδόσεις τους και μαθαίνουν τα μυστικά της αντισφαίρισης-και όχι μόνο- από έναν από τους ιστορικότερους και μεγαλύτερους αθλητικούς συλλόγους της χώρας.

Επίσης ενημερώνουμε τους γονείς, ότι οι εγγραφές νέων μελών στον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης αρχίζουν τη Δευτέρα 26 Αυγούστου με οδηγό το 5ο κατά σειρά “Tripolis Tennis Week”. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε καθημερινά στις εγκαταστάσεις του ομίλου μας στο ΔΑΚ Τρίπολης 9:00 – 11:00 το πρωί και 19:00 – 22:00 το απόγευμα ή στο τηλ 6972694448..

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...