Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κύπελλο Αρκαδίας | Λεωνίδιο - Απόλλων Τυρού 1-1 (3-5 πεν)

Κύπελλο Αρκαδίας | Λεωνίδιο - Απόλλων Τυρού 1-1 (3-5 πεν)

Ο Απόλλωνας Τυρού έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο Λεωνιδίου, απέκλεισε στη διαδικασία των πέναλτι το Λεωνίδιο, παίρνοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Αρκαδίας.

Το Λεωνίδιο ξεκίνησε καλύτερα αλλά οι φιλοξενούμενοι πιο ουσιαστικοί κατάφεραν να προηγηθούν στο 30' με κεφαλιά "ψαράκι" του Παρασκευά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μέλλου, ενώ νωρίτερα είχαν και δοκάρι με τον Καζά.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση και στο 38' μετά από ωραία ατομική ενέργεια του Γρ. Λάτση, ο Παρασκευάς προσπαθώντας να διώξει έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 1-1.

Στην επανάληψη οι περυσινοί Κυπελλούχοι Αρκαδίας προσπάθησαν για την ανατροπή χάνοντας σωρεία ευκαιριών μπροστά στα καρέ του πολύ σταθερού σήμερα Γιάννη Παύλου, ο οποίος αγωνίστηκε κόντρα στην πρώην ομάδα του, ενώ είχαν και δύο δοκάρια με τον Γούσγουλα και τον Ανδ. Κυρίο.

Ίδια η εικόνα του παιχνιδιού και στον επιπλέον χρόνο της παράτασης, με το Λεωνίδιο διαρκώς στην επίθεση και τον Απόλλωνα σε θέση άμυνας, μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή κ. Αγγελάκου που οδήγησε τις δύο ομάδες στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί όπου ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα απέκρουσε το πέναλτι του Χιώτη και έστειλε τον Απόλλωνα στην επόμενη φάση του θεσμού.

Φωτογραφίες: Nigel Copage

Βίντεο: Κωνσταντίνος Τρανάς

https://www.leonidion.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...