Menu
RSS
Πέμπτη, 16/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στον Δήμαρχο Τρίπολης η επετειακή φανέλα Αστέρα - ΑΠΟΕΛ! (vd)

Στον Δήμαρχο Τρίπολης η επετειακή φανέλα Αστέρα - ΑΠΟΕΛ! (vd)

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, σε μια ακόμη κίνηση συμβολικού χαρακτήρα, προσέφερε την επετειακή φανέλα για τη συμπλήρωση των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 στον Δήμαρχο Τρίπολης, κ. Κώστα Τζιούμη.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Γιώργος Μποροβήλος και οι Αντιπρόεδροι της ΠΑΕ, κ.κ. Δημήτρης Κενές και Δημήτρης Μποροβήλος επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Τρίπολης, κ. Κώστα Τζιούμη και τού προσέφεραν την επετειακή φανέλα, τιμώντας στο πρόσωπό του την πόλη της Τρίπολης. 

Επιπλέον, οι άνθρωποι της Διοίκησης του ΑΣΤΕΡΑ προσέφεραν στον κ. Τζιούμη και μια φανέλα στην οποία αναγράφεται το όνομά του, για να τιμήσουν το πέρασμά του ως ποδοσφαιριστής από τον σύλλογο. 

Δείτε το video με τη συνάντηση στο Γραφείο του Δημάρχου Τρίπολης:

 

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021 16:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά σας λέει κι ο άλλος, έλεος πια μ' αυτή τη φανέλα, λες και είναι η ιερά σιδώνη του Ιησού, την έχετε βγάλει για ιερό προσκύνημα και για λιτανεία και την περιφέρετε δεξιά κι αριστερά λες και είναι ο επιτάφιος. Αν είσαστε μάγκες μοιράστε τις δωρεάν λόγω της επετείου των 200 χρόνων. Διαφορετικά είσαστε τσάμπα μάγκες

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021 15:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Έλεος πια με αυτή τη φανέλα που την περιφέρουν από αιρετό σε αιρετό για να την διαφημίσουν ώστε να τρέξουν τα κοροϊδάκια να την αγοράσουν. Υπάρχει τόση ανάγκη από έσοδα; Αν όχι μοιράστε μερικές σε μαθητές σχολείων για να θυμούνται την επέτειο των 200 χρόνων και μέχρι εκεί.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...