Τζιούμης για το κολυμβητήριο: "Το έργο θα ξεκινήσει πολύ σύντομα"
Στο δημοτικό συμβούλιο και στην κριτική που άσκησε ο κ. Σμυρνιώτης για το κολυμβητήριο, στην απάντησή του, ο Δήμαρχος κ. Τζιούμης είπε … «Την προηγούμενη φορά έλεγε ο κ. Σμυρνιώτης ότι δεν ήξερε τι χρειάζεται στο κολυμβητήριο. Μπήκε ο εργολάβος να κάνει την ενεργειακή αναβάθμιση. Διαπίστωσε σοβαρό πρόβλημα στατικότητας. Τι έπρεπε να κάνουμε εμείς; Να κάνουμε το έργο και όποιον πάρει ο χάρος; Διαπιστώθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στατικότητας. Εμείς κάναμε έναν ανακεφαλαιωτικό και τον κατάθεσε στο τεχνικό συμβούλιο έργων της περιφέρειας και τον ενέκρινε. Η διαχειριστική απάντησε σε 8 μήνες ότι χρειάζονται οι εργασίες, αλλά το πρόγραμμα δεν καλύπτει τις εργασίες στατικότητας. Είμαστε στο τέλος της διαδικασίας για να εξευρεθούν αυτά τα χρήματα και να προχωρήσει το έργο. Ψηφίσατε το θέμα στο τεχνικό συμβούλιο έργων και σήμερα έρχεσαι και λες άλλα. Το έργο θα ξεκινήσει πολύ σύντομα. Το χαρακτηρισμό ελαφρότητα τον επιστρέφω σε εσάς. Αποφάσισε να κατέβεις και θα πούμε τι φτιάξατε εσείς.».
Σχετικά Άρθρα
- Τατούλης για Τέμπη: "Καλούμε όλους τους πολίτες -ανεξάρτητα από κομματικές πεποιθήσεις- να βρεθούν στις συγκεντρώσεις"
- Η ΕΠΟ δικαίωσε το Λεωνίδιο για το ματς με τον Ηρακλή - Εξαφανίστηκε η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Αρκαδίας
- Συμμορία Ρομά στην Τρίπολη | Πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Δευτέρα
- Μάκαρης - Φαράντος: "Κατάρρευση του οδικού δικτύου της Αρκαδίας με την πρώτη κακοκαιρία – Απούσα και μη αποτελεσματική η Περιφερειακή Αρχή;"
- Παπαδημητρίου για την κυκλοφοριακή μελέτη: "Σοβαρός σχεδιασμός ή διαχείριση της στιγμής;"
1 σχόλιο
-
Της στραβής ..... της φταίνε οι τρίχες κ. Τζιούμη.






