Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μπάσκετ | Στον πάγκο του Άρη συνεχίζει ο Αρκάς Γιάννης Καστρίτης!

Μπάσκετ | Στον πάγκο του Άρη συνεχίζει ο Αρκάς Γιάννης Καστρίτης!

Με τον Γιάννη Καστρίτη στον πάγκο του θα συνεχίσει να πορεύεται ο Αρης. Ο Ελληνας τεχνικός, σε συνέχεια της εκ του σύνεγγυς επαφής που είχε την Τετάρτη (24/5) με το μέλος του ΔΣ και βασικού «αιμοδότη» της ΚΑΕ, Αχιλλέα Ρουσιαμάνη, συναντήθηκε εκ νέου σήμερα μαζί του, με αντικείμενο συζήτησης την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα. Παρόντες στην κουβέντα ήταν, επίσης, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Αρης, Χάρης Παπαγεωργίου, όπως και ο πρόεδρος του ΑΣ και αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης.

Η ολοκλήρωση της συνάντησης βρήκε τον Γιάννη Καστρίτη και τους διοικούντες των «κιτρινόμαυρων» να καταλήγουν σε συμφωνία, σε προφορικό επίπεδο, για τη δέσμευσή τους με νέο συμβόλαιο (σ.σ. παραμένει ανοικτό αν θα είναι μονοετούς ή διετούς διάρκειας), στο οποίο αναμένεται να μπουν υπογραφές το προσεχές διάστημα.

Με την παραμονή του Γιάννη Καστρίτη, σε σειρά θα μπουν για τους Θεσσαλονικείς οι ανανεώσεις συμβολαίων με παίκτες που αποτέλεσαν μέλη του ρόστερ της τρέχουσας σεζόν. Σε αυτό το πλαίσιο, πρώτος στο πλάνο είναι ο Ομηρος Νετζήπογλου. Με τον Ελληνα γκαρντ αναμένεται να υπάρχει άμεσα επαφή. Στο πλάνο των «κιτρινόμαυρων», επίσης, είναι η διατήρηση στην ομάδα και των Ισμαελ Σανόγκο, Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ.

ΡΟΥΛΑ ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ

ΑΠΕ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...