Αστέρας - Φιλανθρωπικό τουρνουά | Ήττα στα πέναλτι
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ηττήθηκε με 6-5 στη διαδικασία των πέναλτι από τον Βόλο Ν.Π.Σ στην πρεμιέρα του Φιλανθρωπικού Τουρνουά Βόλου Novicup.
Η κανονική διάρκεια του αγώνα ολοκληρώθηκε 1-1. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ την Τετάρτη (09/08, 18:45) θα αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό στον μικρό τελικό του τουρνουά Novicup.
Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ προηγήθηκε στην πρώτη του καλή στιγμή στο παιχνίδι. Στο 22' ο Carmona έκανε την σέντρα από τα δεξιά, ο Regis την κεφαλιά προς τα πίσω και Μάντζης πλάσαρε για το 0-1. Στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λέπτου ο Σγουρής πραγματοποίησε δύσκολη επέμβαση, κρατώντας το προβάδισμα για τον ΑΣΤΕΡΑ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βόλος Ν.Π.Σ ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Truillet στο 71'. Στο 89' ο ΑΣΤΕΡΑΣ θα μπορούσε να έχει σκοράρει δεύτερο γκολ, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε την κεφαλιά του Προύντζου.
ΠΕΝΑΛΤΙ
Bertoglio 0-1
Kruzliac 1-1
Ζουγλής 1-2
Mraz 2-2
Garcia 2-3
Τάχατος 3-3
Κωστέας 3-4
Μύγας απόκρουση Ν. Παπαδόπουλος
Zukanovic απόκρουση Σ. Παπαδόπουλος
Luna 4-4
Χουχούμης 4-5
Gaggi 5-5
Castano απόκρουση Σ. Παπαδόπουλος
Μεταξάς 6-5
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ
Σγουρής (46' Παπαδόπουλος), Carmona (62' Garcia), Alvarez (62' Χουχούμης), Atienza (62' Zukanovic), Χριστόπουλος (62' Castano), Munafo (46' Valiente), Alagbe (46' Eboh, 81' Grozdanic), Regis (81' Προύντζος), Sito (62' Ζουγλής), Καλτσάς (62' Bertoglio), Μάντζης (62' Κωστέας)
Σχετικά Άρθρα
- Με κρύο και χιονόνερο στα ορεινά για το 12ο Οδοιπορικό της Μοτοπαρέας Λεωνιδίου! (vd)
- Τροχαίο με νεκρό στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης - Καλαμάτας
- «ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2026: Η Ειδική Διαδρομή 'Μαίναλο' περνά… μια ανάσα από τη Νυμφασία!»
- Συγχαρητήριο μήνυμα Παπαγεωργίου για την εκλογή του Βασίλη Ψυχογυιού στη θέση του Προέδρου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου
- «Μαμάδες χωρίς… οδηγίες χρήσεως» στην Τρίπολη






