Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κολυμβητήριο Τρίπολης | Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες - Εκτίμηση ότι θα ολοκληρωθούν στο τέλος του 2023 (vd)

Κολυμβητήριο Τρίπολης | Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες - Εκτίμηση ότι θα ολοκληρωθούν στο τέλος του 2023 (vd)

Αν κάποιες έχει βρεθεί στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Τρίπολης τις τελευταίες ημέρες, θα διαπιστώσει ότι βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες στο κλειστό κολυμβητήριο. Σε καθημερινή βάση ο εργολάβος που έχει για τα καλά εγκατασταθεί, προχωρά σε εργασίες στις συγκεκριμένες αθλητικές εγκαταστάσεις.

 Τη δεδομένη χρονική περίοδο πραγματοποιείται η αφαίρεση όλου του εξωτερικού περιβλήματος του κλειστού κολυμβητηρίου (πάνελ), προκειμένου να μείνει ο μεταλλικός σκελετός και να γίνουν οι απαιτούμενες παρεμβάσεις που θα εξασφαλίσουν την στατικότητα που χρειάζεται προκειμένου να αντέξει η κατασκευή τα υλικά που θα τοποθετηθούν στο στάδιο του έργου της ενεργειακής αναβάθμισης. Από τη στιγμή που θα ολοκληρωθούν οι εργασίες που αφορούν την στατικότητα θα ακολουθήσουν, όπως προαναφέρθηκε, οι εργασίες για την ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού κολυμβητηρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρεμβάσεις σε ότι αφορά το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης έχουν πραγματοποιηθεί παλαιότερα σε ότι αφορά τον εξωτερικό χώρο των εγκαταστάσεων και αφορούν το κομμάτι της γεωθερμίας. Φυσικά από εκεί και ύστερα θα ακολουθήσει η τοποθέτηση σύγχρονων και φιλικών ενεργειακά υλικών, όπως πάνελ με καλύτερες προδιαγραφές μόνωσης, φωτοβολταϊκά συστήματα καθώς και όλο τον σύγχρονο εξοπλισμό (σ.σ. πόρτες, παράθυρα και κουφώματα, κ.α.), αλλά και άλλες παρεμβάσεις που θα καταστίσουν το κλειστό κολυμβητήριο του ΔΑΚ Τρίπολης ως μία από τις πλέον σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις σε επίπεδο εξοικονόμησης ενέργειας.

Σε ότι αφορά τα χρονοδιαγράμματα του συγκεκριμένου έργου, σε πρόσφατη συνέντευξη του στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, ο Αντιδημάρχος Τρίπολης αρμόδιος για θέματα υποδομών κ. Αλέξανδρος Κανελλόπουλος, είχε αναφέρει τη δεδομένη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες στατικότητας και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι παρεμβάσεις της ενεργειακής αναβάθμισης, με την εκτίμηση ότι το έργο στο σύνολό του θα έχει ολοκληρωθεί στα τέλη του 2023.

Φωτογραφίες - Φώτης Αλεξόπουλος

www.drt915.gr

13 σχόλια

  • Μη πασοκεμον
    Μη πασοκεμον Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 23:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα θετικά σχόλια ειναι από κοπροπασοκεμον να υποθεσουμε...

  • Ανωνυμος
    Ανωνυμος Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 23:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Δήμαρχος σαν τον Κώστα Τζιουμη ούτε πέρασε, ούτε και θα ξαναπεράσει!!!
    Δήμαρχε σε Ευχαριστούμε Πολύ
    Αγαπάς την πόλη σου και φαίνεται
    Όσο για τα έργα που καθυστερούν, οι κύριοι δεν γνωρίζουν ότι και για μια καρφίτσα χρειάζονται επιτροπές, μελέτες και εγκρίσεις??
    Δήμαρχε είμαστε μαζί σου και σε στηρίζουμε
    Επί δημαρχιας σου δεν ακούστηκε για εσένα και τους συνεργάτες σου το παραμικρό άσχημο
    Είμαστε τυχεροί ,πολύ τυχεροί, που σε έχουμε Δήμαρχο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 22:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι τύποι δεν παίζονται. Μεγαλωμένοι με την νοοτροπία του βαθύ ΠΑΣΟΚ. Λαγός τζιούμης, καννελόπουλος Καραμούτζου. Νομίζουν ότι ζούμε στην εποχή Τσοβόλα δώστα όλα. Δηλαδή μιλάνε για γέλια! Νομίζουν ότι κοροϊδεύονε τον κόσμο. Ο χειρότερος βέβαια όλων ο Παρακεντές

  • Πέτρος
    Πέτρος Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 22:12 Σύνδεσμος σχολίου

    4 χρόνια τρέχουμε με τα παιδιά μας στο Αργος για κολυμβητήριο , γιατί να σας πιστέψουμε ότι θα το τελειώσετε τώρα;

  • Νίκος
    Νίκος Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 21:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Μάλλον το 2123 θέλουν να που ότι θα τελειώσει. !!!
    Τέσσερα χρόνια δεν έκανε τίποτα και θυμήθηκε 20 μέρες πριν τις εκλογές να ξεκινήσει να το γκρεμίζει. Καλά ποιόν κοροιδεύει?
    Αλλωστε στο γκρέμισμα ο κ. Τζιούμης είναι καλός στο χτίσιμο δεν τα πάει όμως καθόλου καλά .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 20:19 Σύνδεσμος σχολίου

    δεύτερο ατόπημα του κ. Λαγού. Άρχισε να μιλά για τα αδέσποτα. Ξεχνά τις ποινικές διώξεις εις βάρος του, όπως και την σχηματισθείσα δικογραφία του Παρθενίου. Επίσης ξεχνά επιμελώς τις επιθέσεις αδέσποτων στην 11ου Συντάγματος στην Μαινάλου και στην Ερυθρού Σταυρού. Είναι αυτός που τεχνηέντως έδιωξε και έσπρωξε τα αδέσποτα στην περιφέρεια του 11ου Συντάγματος. Είναι αυτός που το 2019 υποσχόταν ότι μέσα σε τρεις μήνες θα έλυνε το πρόβλημα. Είναι αυτός που αποποιήθηκε της αρμοδιότητας των αδέσποτων και πέταξε την καυτή πατάτα στον δόλιο ΚΟΣΚΩΤΑ. Είναι αυτός που πορεύεται με το ψέμα.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 19:34 Σύνδεσμος σχολίου

    18¨16 Χαχαχα ποια έργα ρε μονόφθμαλμε κύκλωπα. Μια πλατεία απόφάσισε να φτιάξει και τα έκανε μούσκεμα. Σου μπασιάκου τα ίδια, το μαντζούνειο χάσκει χρεοκοπία, οι παιδικές χαρές κλειστέ, οι δρόμοι παντού ερείπια. Η εθνομαρτύρων δεν ξέρεις που να πας και που να γείρεις. Τα ημεδαπά κάνουν πάρτυ κάθε βράδυ. Το πάρκο στην Αρεως επίσημα έχει χώρος στάθμευσης.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 18:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Σμυρνιωτακια σας πονάνε βλέπω πολύ τόσο τά έργα του Τζιουμη όσο και η ιστορία, όπως και να τη δει κανείς,του Σμυρνιωτη .Απλά σας εύχομαι περαστικά.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 12:25 Σύνδεσμος σχολίου

    κάποιος κ. Λαγός ρίχνει λάσπη και ανακρίβειες, κατά την προσφιλή του τακτική. Το 2019 λοιπόν όταν ανέλαβε ο κ. Λαγός είχε δημιουργηθεί ο πρώτος εν Ελλάδι σταθμός επεξεργασίας απορριμάτων με την άοκνο προσπάθεια του Τατούλη και του Σμυρνιώτη.. Ο σμυρνιώτης δεν ευθύνετο για τα σκουπίδια. Επιτάχθηκε με συγκεκριμένο νομοθέτημα να κλείσει τον οποιονδήποτε μη αδειοδοτημένο ΧΑΔΑ κι΄ αυτό έπραξε υπακούοντας στους νόμους του κράτους. 32 φορές κρίθηκε αθώος από την Ελληνική δικαιοσύνη. Η λάσπη που πετάς κ. Λαγέ θα επιστρέψει σύντομα στο πρόσωπό σου. Ψεύδη και παλιονθρωπίστικες μέθοδοι δεν θα περάσουν έτσι απλά, όπως νομίζεις..

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 12:02 Σύνδεσμος σχολίου

    00:48 εντάξει γνωστε μαγαζάτορα που κανεις τα παραπονα σου σε μάθαμε πλέον

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 11:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Νοέμβριος του 2023 κατά δήλωση Τζιούμη μέσα σε πέντε μέρες έγινε Δεκέμβριος του 2023. Ας βγάλουμε όλοι τα συμπεράσματα μας και κατά πόσο μπορούμε να εμπιστευθούμε τον Τζιούμη.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 08:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν κρίνουμε από την πλατεία πρέπει να τον πιστέψουμε. Δεν λένε ποτέ ψεματα

  • d
    d Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 00:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Μιας και ερχονται εκλογες διαδιδουν για τελος του 23. Ας περασουν οι εκλογες και αν εχουμε το 25 θα ειμαστε και ευχαριστημενοι. Τζιουμη ηρθε η ωρα να πας σπιτι σου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...