Menu
RSS
Τρίτη, 30/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ξανά εκτός Εθνικής Ομάδας ο Αρκάς Γιάννης Κώτσιρας - Πρέπει να καταπιεί σπαθιά για να είναι στις κλήσεις;

Ξανά εκτός Εθνικής Ομάδας ο Αρκάς Γιάννης Κώτσιρας - Πρέπει να καταπιεί σπαθιά για να είναι στις κλήσεις;

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για την Ελλάδα. Τα πλέι οφ του Nations League πλησιάζουν και οι κλήσεις του Γκουστάβο Πογέτ έγιναν γνωστές. Εκτός έμεινε ο Γιάννης Κώτσιρας (από την Μεγαλόπολη της Αρκαδίας).

Πιθανότατα δεν αμφισβητεί κανείς πως ο 31χρονος δεξιός μπακ είναι ο πιο σταθερός παίκτης του Παναθηναϊκού επί Φατίχ Τερίμ. Σε αυτό το χρονικό διάστημα, μάλιστα, έδειξε πως μπορεί να καλύψει και άλλες θέσεις με την ίδια συνέπεια.

Η αγωνιστική του βελτίωση είναι θεαματική. Από τους «πράσινους» μετά την αλλαγή προπονητή κάτι αντίστοιχο έχουμε δει μόνο από τον Μπερνάρ. Ίσως αυτό το δίμηνο να μην υπάρχει γενικά άλλος Έλληνας τηρουμένων των αναλογιών πάντα που να έχει κάνει τέτοιο step up. Ποια ήταν η επιβράβευση; Να τον αφήσει ο Πογέτ εκτός.

Η κλήση του Μανώλη Σάλιακα ήταν απολύτως δικαιολογημένη. Παίζει σταθερά, είναι στην καλύτερη ομάδα της Bundesliga 2 και πηγαίνει καρφί για άνοδο. Στο τελευταίο παιχνίδι με τη Χέρτα έβαλε και γκολ ο Κρητικός. Έχει αδικηθεί και εκείνος από τον Πογέτ στο παρελθόν, αλλά αυτή τη φορά επικράτησε η λογική.

Εκείνη του Λάζαρου Ρότα σηκώνει συζήτηση, αλλά όχι τόση όση στην περίπτωση του Τζορτζ Μπάλντοκ. Έβγαλε έναν τραυματισμό, που δεν ήταν και ο πρώτος για φέτος, έλειψε για έναν μήνα και επανήλθε στο πρόσφατο 0-6 με την Άρσεναλ. Εκεί πήρε ένα ημίχρονο για να βρει ρυθμό όταν όλα είχαν τελειώσει και κλήθηκε έχοντας στα πόδια του ένα 90λεπτο, αυτό με την Μπόρνμουθ. Τη στιγμή που η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ παραπαίει και έχει φτάσει τα 70 γκολ παθητικό στην Premier League (σ.σ. η χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος), ο Πογέτ του έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης. Μάλλον ο Κώτσιρας θα έπρεπε να καταπιεί σπαθιά για να είναι στις κλήσεις. Γιατί μόνο αυτό δεν έχει κάνει τελευταία. Unfair από τον Ουρουγουανό και δεν ήταν το μόνο στις επιλογές του.

Αντώνης Τσιράκης - sportime.gr

3 σχόλια

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...