Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τι κόσμος, τι ομάδα!

Τι κόσμος, τι ομάδα!
Μεγάλη εμφάνιση εντός και εκτός παρκέ για την ομάδα του Πήγασου Άστρους και τους φιλάθλους αντίστοιχα με αποτέλεσμα μια από τα σημαντικότερες νίκες για την φετινή σεζόν με σκορ 41-65!
Οι «καμικάζι» του Λαμπρόγιαννη και του Κοψαύτη με μια άμυνα για σεμινάριο κατάφεραν να κάνουν το break στην έδρα του Ξυλοκάστρου και να μεταφέρουν έτσι τη σειρά στο Άστρος με σκορ σειράς 2-1 υπέρ της ομάδας μας. Οι «βυσσινί» από το πρώτο κιόλας λεπτό προσπάθησαν να επιβάλλουν το ρυθμό τους χάνοντας το προβάδισμα του σκορ μόνο για λίγα λεπτά στο πρώτο δεκάλεπτο , ωστόσο από εκεί και μετά η άμυνα έσφιξε και με καθαρό μυαλό στην επίθεση φτάσαμε σε αυτό το πολύ σημαντικό αποτέλεσμα που μας δίνει το δικαίωμα να τελειώσουμε τη σειρά την Τετάρτη στο Άστρος και μα προκριθούμε στους τελικούς.
Όλα αυτά δε θα μπορούσαν να είχαν γίνει χωρίς την μαγική υποστήριξη των φιλάθλων μας οι οποίοι έκαναν την υπέρβαση και ακολούθησαν την ομάδα μας στο μακρινό Δερβένι δείχνοντας με αυτό τρόπο πως ο Πήγασος είναι μια γροθιά των παιχτών του και των φιλάθλων του.
Συνεχίζουμε λοιπόν ΕΝΩΜΕΝΟΙ και με χαμηλά το κεφάλι και προετοιμαζόμαστε για την ερχόμενη Τετάρτη εκεί όπου θα υποδεχτούμε στην έδρα μας την ομάδα του Ξυλοκάστρου.
Πήγασος : Μαντίκος 19, (3), Ταβάνι 2, Μετρητίκας 5, Ζαχαριάς, Κοψαύτης 15 (1), Μαντάς, Διαμαντόγιαννης 14, Νίτσιος, Μαυριάς 8, Κουσκουνάς, Καρκούλης 2, Φάκλαρης.
Δεκάλεπτα : (12-14) (23-35) (38-51) (41-65)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...