Ο Ανδρέας Κασκαμπάς προπονητής στον Ηρακλή Βερβένων
Δελτίο Τύπου:
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ηρακλή Βερβένων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του προπονητή Ανδρέα Κασκαμπά!
Το βιογραφικό του Ανδρέα είναι γνωστό. Έχει διατελέσει προπονητής σε Πανθυρεατικό, Αχιλλέα Παραλίου Άστρους και Ηρακλή Βερβένων. Επίσης έχει κατακτήσει αρκετά πρωταθλήματα ως παίκτης και προπονητής.
Το ΔΣ σε συνεννόηση με τον προπονητή έχει βάλει σε εφαρμογή το πλάνο της νέας αγωνιστικής περιόδου, όπου στόχος είναι η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου που συνάμα θα παίζει όμορφο και ελκυστικό ποδόσφαιρο.
Coach Ανδρέα καλώς ήρθες σπίτι σου! Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία με υγεία και να πραγματοποιηθούν όλοι οι στόχοι μας.
Σχετικά Άρθρα
- Ένα μικρό διαμάντι παράδοσης στο χωριό Τουρκολέκα Αρκαδίας
- Στην Τρίπολη η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Κώστας Κατσαφάδος - Οι επαφές της Υπουργού Τουρισμού και του Υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης (εικόνες)
- Οι ψεκασμοί δακοκτονίας στην Αρκαδία (26.6.2026- 1.7.2026)
- 11 προσλήψεις στην Περιφέρεια Πελοποννήσου
- Πέντε αθλητές του Π.Ο. Τρίπολης στην προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας Πίστας στα Χανιά!






