Η ΑΕΚ Τρίπολης ( Όμιλος Τένις) πρωταγωνίστησε στο ενωσιακό τουρνουά Ανδρών & Γυναικών – Έξι θέσεις στο βάθρο

Η ΑΕΚ Τρίπολης συνεχίζει να αφήνει έντονο το αγωνιστικό της αποτύπωμα στα γήπεδα του τένις, αυτή τη φορά μέσα από την εξαιρετική παρουσία των αγωνιστικών τμημάτων των Ενηλίκων στο ενωσιακό τουρνουά Ανδρών & Γυναικών της ΣΤ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου. Η αποστολή του συλλόγου κατέκτησε 6 πρώτες θέσεις, αναδεικνύοντας την ποιότητα του προπονητικού έργου και τη δυναμική της ομάδας.
Συγκεκριμένα:
- H Καραναγνώστη Μαρία κατέκτησε την 2η θέση στην κατηγορία των γυναικών, επικρατώντας διαδοχικά των Λαμπροπούλου και Αντωνίου (8άρι ταμπλό) με 61, 76 και 63, 67, 64 αντίστοιχα, μέχρι την είσοδό της στον τελικό, όπου ηττήθηκε από την Χατζηαββραάμ με 6-2, 63.
- Η Αντωνίου Αναστασία με την Τραϊφόρου Κωνσταντίνα μοιράστηκαν από κοινού την 3η θέση του 1ου ενωσιακού Γυναικών στην Πελοπόννησο, με την πρώτη να επικρατεί στον πρώτο γύρο της Αθανασόπουλου με 2-0 σετ και την δεύτερη της Τσουρδίνη με 2-0 σετ. Στα ημιτελικά η Αντωνίου ηττήθηκε από την Καραναγνώστη με 2-1 σετ και η Τραϊφόρου από την Χατζηαβράμ με 2-0 σετ.
- Στην κατηγορία των διπλών Ανδρών 0 αθλητής του ομίλου μας Αρβανίτης Κων/νος κατέκτησε μαζί με τον αδερφό του Αρβανίτη Αλέξανδρο την 2η θέση του τουρνουά επικρατώντας διαδοχικά των: Μπισιούλη – Μολανδρώνη (Αρκαδικός Άτλας – Κολλέγιο Ντερή) με 62, 61 και των Λαμπρόπουλου και Ρηγούτσου (ΑΕΚ Τρίπολης – ΟΑ Σύρου) στα ημιτελικά με 60, 60. Στον τελικό ηττήθηκαν από τους νικητές του τουρνουά Χατζηαββράμ – Παναγιώτου (ΑΟΑ Καβάλας – Ολυμπιακός) με 61, 60.
- Οι αθλητές μας Λαμπρόπουλος Παναγιώτης και ο Ρηγούτσος Φραγκίσκος, (ο οποίος προπονείται στον όμιλό μας με δελτίο στον ΟΑ Σύρου) κατέκτησαν την 3η θέση στα διπλά των ανδρών αφού πέρασαν τον πρώτο γύρο των Παντελέ και Διαμαντόπουλου (ΑΕΚ Τρίπολης) με 63, 64, χάνοντας στα ημιτελικά από τα αδέρφια Αρβανίτη (ΑΕΚ Τρίπολης – ΑΚΑ Μαραθώνα) με 2-0 σετ (60, 60).
Ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Παναγιώτης Βαλασόπουλος, καθώς και τα μέλη του Δ.Σ., εξέφρασαν τη θερμή τους ικανοποίηση και συνεχάρησαν όλους τους αθλητές για την προσπάθεια και τις διακρίσεις τους σε αυτό το πρώτο ενωσιακό τουρνουά ανδρών και γυναικών που έλαβε για πρώτη φορά χώρα στην Τρίπολη με την παρουσία 30 αθλητών και αθλητριών που επισκέφτηκαν την Αρκαδική Πρωτεύουσα.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες.
Πολλά – Πολλά συγχαρητήρια σε όλους !!!
Σχετικά Άρθρα
- Παγγορτυνιακή: "Η φωνή της Γορτυνίας πρέπει να παραμείνει ΜΙΑ και ΔΥΝΑΤΗ!"
- Μεγάλη η συμμετοχή μαθητών και εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας στο 2ο μαθητικό καλλιτεχνικό φεστιβάλ
- Τηλεϊατρική - Βασίλης Ψυχογυιός (Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας): "Η υπουργική αντί να ρυθμίζει απορρυθμίζει και δημιουργεί ανισότητες"
- Το Επιμελητήριο Αρκαδίας στηρίζει τις δράσεις του Δήμου Μεγαλόπολης
- Ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας για την έκδοση ψηφίσματος διαμαρτυρίας κατά του από 15.04.2025 Προεδρικού Διατάγματος