Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αθλητές του Α.Ο.ΠΟ.Τ. Τρίπολης στο Εθνικό Σεμινάριο TAEKWON-DO (εικόνες)

Αθλητές του Α.Ο.ΠΟ.Τ. Τρίπολης στο Εθνικό Σεμινάριο TAEKWON-DO (εικόνες)

Θέλοντας να καταρτίσει ακόμα καλύτερα τεχνικά τους προπονητές και αθλητές της η Ελληνική Ομοσπονδία TAEKWON-DO Ελλάδος διοργάνωσε ένα ακόμα τεχνικό σεμινάριο στις 1 & 2 Φεβρουαρίου 2014 στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Γυμνάσιου Συκεών.

Ο Α.Ο.ΠΟ.Τ Τρίπολης, όπως πάντα σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις ήταν παρών κι εκπροσωπήθηκε από τους αθλητές του συλλόγου Ιωάννα Κωστοπούλου και Παναγιώτη Κοκκάλα.
Το σεμινάριο διεξήχθη υπό την επίβλεψη του προέδρου της Τεχνικής Επιτροπής της Α.Ο.Τ.Ε. Senior Master Αναστασιάδη Χαράλαμπου και περιελάμβανε μια μεγάλη ποικιλία τεχνικών ζητημάτων. Λόγω της πολύ μεγάλης συμμετοχής ορίστηκε ένα πρόγραμμα σύμφωνα με το οποίο το περιεχόμενο της πρώτης μέρας αφορούσε τους ασκούμενους από 4 Gup έως 7 DAN και της δεύτερης μέρας τους ασκούμενους από 1 έως 7 DAN χωρίς φυσικά να αποκλείεται κανένας από την παρακολούθηση και των δύο ημερών του σεμιναρίου.
Οι αθλητές του Α.Ο.ΠΟ.Τ εκτός από την πρακτική εξάσκηση είχαν την ευκαιρία ν΄ανταλλάξουν απόψεις καθώς και να ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις σε τεχνικό αλλά και διοικητικό επίπεδο καθώς μετά το πέρας του σεμιναρίου ακολούθησε συζήτηση διαφόρων θεμάτων που αφορούν την συνεργασία μεταξύ προπονητών, αθλητών και της Α.Ο.Τ.Ε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...