Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τελευταίος ο Αστέρας στα πλέι οφ – Θα παίξει κατακαλόκαιρο στην Ευρώπη!

Τελευταίος ο Αστέρας στα πλέι οφ – Θα παίξει κατακαλόκαιρο στην Ευρώπη!
Την 3η θέση στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα πήρε ο Ατρόμητος στο φινάλε του μίνι πρωταθλήματος (6η αγωνιστική) της Σούπερ Λίγκας. Η ομάδα του Περιστερίου επικράτησε με 3-1 του Αστέρα Τρίπολης, κάλυψε τη διαφορά που είχε ηττηθεί στην αρκαδική πρωτεύουσα (1-0), αφήνοντας το πελοποννησιακό συγκρότημα στην 4η και τελευταία. Ο Ναπολεόνι στο 7΄ και 24΄ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους, μείωσε ο Ντε Μπλάσις στο 32΄, αλλά στο 37΄ ο Φυτανίδης διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Ο Ατρόμητος πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό στα πρώτα 25 λεπτά, διάστημα στο οποίο προηγήθηκε με 2-0, χάρις σε ισάριθμα γκολ του Ναπολεόνι στο 7΄ και 24΄. Οι Αρκάδες έδειξαν σημάδια αντίδρασης και 9 λεπτά αργότερα μείωσαν με το Ντε Μπλάσις, ωστόσο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν πριν κλείσει το πρώτο μέρος να πάρουν και πάλι...αέρα δύο τερμάτων με την κεφαλιά του Φυτανίδη στο 37΄.
Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες, αλλά καμία δε βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Το 3-1 παρέμεινε και ο Ατρόμητος απέφυγε την τελευταία θέση στα πλέι οφ, κάτι που σημαίνει ότι θα παίξει στον 3ο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ στον 2ο προκριματικό της ίδιας διοργάνωσης θα συμμετέχει ο τέταρτος της βαθμολογίας των πλέι οφ, Αστέρας Τρίπολης.
Ο τέταρτος των πλέι οφ, Αστέρας Τρίπολης, είναι αναγκασμένος να παίξει...κατακαλόκαιρο, καθώς οι αναμετρήσεις του Β΄ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ είναι προγραμματισμένες για τις 17 και 24 Ιουλίου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...