Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τένις – Με 4 αθλητές η ΑΕΚ Τρίπολης στο Πανελλαδικό Βορρά – Νότου

Τένις – Με 4 αθλητές η ΑΕΚ Τρίπολης στο Πανελλαδικό Βορρά – Νότου

Στο Πανελλαδικό τουρνουά Βορρά Νότου συμμετείχε ο όμιλος τένις της ΑΕΚ από την Παρασκευή 30/5 έως και την Κυριακή 1/6/2014. Τέσσερις παίχτες του ομίλου συμμετείχαν σε αυτήν την μεγάλη γιορτή του τένις και κατάφεραν οι τρείς από αυτούς να φτάσουν μέχρι τους 16 της διοργάνωσης.

Η ομάδα της ΑΕΚ Τρίπολης  που έχει κατακτήσει τα δύο πρόσφατα ενωσιακά τουρνουά της Περιφέρειας Πελοποννήσου συμμετείχε για πρώτη φορά σε Πανελλαδικό ατομικό τουρνουά δείχνοντας ότι μπορεί να κάνει ακόμα μεγαλύτερα πράγματα εάν βέβαια αυξηθούν οι αγωνιστικές της συμμετοχές πέρα των ενωσιακών πρωταθλημάτων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι παίχτες που συμμετείχαν στο τουρνουά ήταν οι Μηναδάκης Μανώλης, Αναστόπουλος Παναγιώτης και Νασιάκος Γιώργος  στα αγόρια και η Λαμπροπούλου Σήλια στα κορίτσια. Όλοι οι αθλητές της ΑΕΚ Τρίπολης έκαναν πολύ καλές εμφανίσεις με τον Αναστόπουλο Παναγιώτη να περνά το πρώτο γύρο byeαλλά να χάνει στον δεύτερο γύρο από τον Μητσάκο (ΑΟΑ Ρήγας) με 6-1. Ο Νασιάκος Γιώργος πέρασε και αυτός τον πρώτο γύρο bye και επικράτησε στον δεύτερο του Σπύρου (ΟΑ Χαλκίδας) με 6-0. Στον 3ο γύρο ο Νασιάκος επικράτησε και του Καζελίδη (Ο.Α. Χαιδάρίου) με 6-2. Στους 16 ο αθλητής της ΑΕΚ δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε από τον Λυμπέρη (ΑΟΑ Φιλοθέης) με 6-4. Ο Μηναδάκης Μανώλης, ο οποίος ήταν ο μικρότερος απο τους αθλητές μας στην συγκεκριμένη κατηγορία πέρασε και αυτός το πρώτο γύρο byeστους 64 επιβλήθηκε του Σακκελαρίου (ΟΑ Αθηνών) με 6-4. Στον 3ο γύρο ο Μηναδάκης επικράτησε και του Μπράβου (οΑ Αθηνών) με 7-5. Στην 16άδα όμως αποκλείστηκε από τον Μητσάκο (ΑΟΑ Ρήγας) με 6-1. Στην κατηγορία των κοριτσιών η Λαμπροπούλου Σήλια πέρασε τον πρώτο γύρο byeκαι στους 32 επικράτησε της Μαυρομάτη (ΣΦΑΜ Φοίβος) με 6-1. Στον επόμενο γύρο όμως η αθλήτρια του ομίλου μας δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε από την Κάσση (ΟΑ Χαϊδαρίου) με 6-3.

Ο όμιλος θα ήθελε να συγχαρεί τους αθλητές του για αυτό το πού κουραστικό αλλά γεμάτο εμπειρίες τριήμερο και τους εύχεται καλή επιτυχία στο επόμενο open τουρνουά τους την άλλη εβδομάδα στο 1o Kalamata Junior Open "ttk Warriors Tour Greece 2014".

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...