Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πρόταση σε Μαυροβούνιο τερματοφύλακα από τον Αστέρα!

Πρόταση σε Μαυροβούνιο τερματοφύλακα από τον Αστέρα!
Για την απόκτηση ενός ακόμη τερματοφύλακα κινείται ο Αστέρας Τρίπολης και φαίνεται πως ενδιαφέρεται για τον Βλάνταν Γκίλιεν.


Ο 25χρονος τερματοφύλακας από το Μαυροβούνιο είναι ελεύθερος και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον Αστέρα Τρίπολης να ενδιαφέρεται σοβαρά για την απόκτησή του.

Ο ύψους 1.88μ. γκολκίπερ ξεκίνησε την καριέρα που στην Σουτγέσκα Νίκσιτς και το 2010 μετακόμισε στην πορτογαλική Νασιονάλ. Εκεί σε τρία χρόνια είχε 21 συμμετοχές. Πέρυσι το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή για την  OFK Βελιγραδίου, αλλά δεν πήρε χρόνο συμμετοχής και τον Ιανουάριο πήγε στην Τσέλικ. Παράλληλα, είναι διεθνής με τις ομάδες Νέων του Μαυροβουνίου.
Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα dan.co.me, επιβεβαίωσε τις επαφές με τους Αρκάδες, λέγοντας: «Είναι πολύ πιθανό να γίνει η μεταγραφή. Ο Αστέρας ενδιαφέρεται σοβαρά για την απόκτησή μου, αλλά η προσφορά του είναι πιο χαμηλή από ότι περίμενα. Αν ο Αστέρας αυξήσει την προσφορά του, τότε είμαι κοντά στην απόφαση να συνεχίσω την καριέρα μου στην Ελλάδα. Υπάρχει ενδιαφέρον ακόμη από το Ιράν και την Πορτογαλία. Πιστεύω ότι σύντομα θα λύσω τα διλήμματα για το που θα συνεχίσω την καριέρα μου».
 
Πηγή - www.onsports.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...