Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παναρκαδικός-Πορτοχελιακός 2-2. Έγκλημα και τιμωρία!

Παναρκαδικός-Πορτοχελιακός 2-2. Έγκλημα και τιμωρία!

Ο Παναρκαδικός πέτυχε την ανατροπή απέναντι στον Πορτοχελιακό στην Τρίπολη, όμως δεν κατάφερε τελικά να πάρει το τρίποντο αφού η ομάδα της Αργολίδας ισοφάρισε στις καθυστερήσεις, γράφοντας το 2-2, στην πρεμιέρα των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στο περιφερειακό πρωτάθλημα.

p>Η ομάδα του Aντώνη Μαυρέα ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στο ματς και είχε την καλύτερη στιγμή της στο 17ο λεπτό, όταν ο Τζιανής γύρισε τη μπάλα προς την περιοχή, ο Μέλλος πλάσαρε όμως ο Σαπουνάς έδιωξε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Στην πρώτη ουσιαστικά επίσκεψη στα καρέ του Ψυχογιού, ο Πορτοχελιακός σκόραρε με τον Μούκια στο 20ό λεπτό. Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, ο Τζιανής έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει.

Ιδανικό ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος για τον Παναρκαδικό, ο οποίος έχοντας την πλήρη υπεροχή, ισοφάρισε στο 56ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μέλλου. Το πέναλτι κέρδισε ο Μπακογιαννάκης.

Το γήπεδο σηκώθηκε "στο πόδι" και τρία λεπτά αργότερα, όταν ο Μπακογιαννάκης έγραψε το 2-1 και γύρισε το ματς.

Ο Παναρκαδικός είχε αρκετές ευκαιρίες για το 3-1, όμως δεν κατάφερε να κλειδώσει το πρώτο τρίποντο  αφού οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση στις καθυστερήσεις με σκόρερ τον Γιουλιγιάνοφ. Στη φάση του γκολ αποβλήθηκαν από τον πάγκο του Παναρκαδικού ο προπονητής της ομάδας, Αντώνης Μαυρέας, και ο γενικός αρχηγός, Γιώργος Συνοδινός που διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το φάουλ από το οποίο προήλθε το γκολ. Από την πλευρά του Πορτοχελιακού αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Σπύρος Ζαραφωνίτης.

Ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο (περίπου 1000 άτομα) αποδοκίμασε έντονα τους διαιτητές.

Παναρκαδικός: Ψυχογιός, Τσιόγκας (44' Παπαδόπουλος), Μπούτας, Βιρβίλης, Κωστάκης, Κοσκολός, Μέλλος, Πετρόπουλος, Τζιανής (81' Λαγός), Δήμος, Μπακογιαννάκης (λ.τρ. 61' Χελιώτης).

Πορτοχελιακός: Σαπουνάς, Γεωργίου (62' Κιρβαλίτζε), Σταματελάτος, Σλάβοφ, Ντάκος, Μούκια, Ζαραφωνίτης Ι.Μ. (80' Χριστόπουλος), Ορλού, Ζαραφωνίτης Ι.Β., Βουλιβάνοφ, Ζαραφωνίτης Σπ..

 

http://www.arcadia-sports.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...