Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τουρνουά τένις στην Τρίπολη για τη στήριξη αθλητή που τραυματίστηκε σε τροχαίο (vd)!

Τουρνουά τένις στην Τρίπολη για τη στήριξη αθλητή που τραυματίστηκε σε τροχαίο (vd)!

Πάνω από 70 συμμετοχές είχε το 1ο Ενωσιακό τουρνουά τένις για αγόρια και κορίτσια κάτω των 12 ετών, στο ΔΑΚ Τρίπολης, το οποίο ξεκίνησε το Σάββατο και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή. Ένας αγώνας που γίνεται συνεργασία του ομίλου τένις της ΑΕΚ και Σε συνεργασία λοιπόν με την ΣΤ' 'Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου και το οποίο θα προσμετράται στην Ενωσιακή Βαθμολογία.


Το τουρνουά έγινε για την οικονομική ενίσχυση του Ανδρέα Αραβή που είχε ένα αυτοκινητικό ατύχημα και βρίσκεται στο Ισραήλ για ην αποκατάστασή του.

Η διοίκηση και η προπονητική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης συγκλονισμένοι από το τραγικό τροχαίο περιστατικό στην Κύπρο στις 03/05/2014, το οποίο κόστισε την ζωή σε ένα άτυχο αθλητή 16 ετών (Γιώργο Γκουγκούρη) και τραυμάτισε σοβαρά τον επίσης αθλητή του ΟΑ Αμμοχώστου Ανδρέα Αραβη αποφάσισε να συστρατευτούν και αυτοί στην δύσκολή προσπάθεια αποκατάστασης του Ανδρέα.

Το Arcadian Tennis Open θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα και θα έχει πάρα πολλές κατηγορίες, ενώ η διάρκεια του θα είναι μία εβδομάδα, με πολλές συμμετοχές από την Αθήνα και την Πελοπόννησο.

Στην κάμερα του www.kalimera-arkadia.gr μιλούν οι προπονητές της ΑΕΚ Τρίπολης, Γιώργος Παπαδόπουλος και Αντώνης Ψυχογιός.

Β.Π.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...