Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η αποστολή του Αστέρα για Πορτογαλία – Συγκρατημένη αισιοδοξία για την πρόκριση

Η αποστολή του Αστέρα για Πορτογαλία – Συγκρατημένη αισιοδοξία για την πρόκριση

Μετά τη λήξη της τελευταίας προπόνησης του Αστέρα, ο προπονητής της ομάδας Σάκης Τσιώλης ανακοίνωσε τους δέκα εννέα ποδοσφαιριστές που θα πάρει στην αποστολή για τον δεύτερο αγώνα με τη Μαρίτιμο στην Πορτογαλία την προσεχή Πέμπτη (22.00).

Αναλυτικά οι δέκα εννέα ποδοσφαιριστές της αποστολής έχουν ως εξής:

p>Μπαντής, Φούλοπ, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Φορμίκα, Μπαρτολίνι, Κουρμπέλης, Καστέλς, Χουανίτο, Γιαλούσης, Σανκαρέ, Ουσέρο, Φραγκουλάκης, Αλβάρεζ, Έγκον, Ράγιος, Ναβάρο, Μπακασέτας, Περόνε.

Τσιώλης: «Να ζήσουμε τη στιγμή»

Ο προπονητής του Αστέρα Σάκης Τσιώλης έχοντας την εικόνα του πρώτου παιχνιδιού με την Μαρίτιμο γνωρίζει πολύ καλά πλέον, τι πρόκειται να αντιμετωπίσει την Πέμπτη το βράδυ (22.00) στο «Μπαρέιρος» και ανάλογα έχει προετοιμάσει την ομάδα του για αυτό το εκτός έδρας παιχνίδι.

Λίγο πριν την αναχώρηση του Αστέρα για την Πορτογαλία ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για το παιχνίδι της Πέμπτης, επισημαίνοντας τι πρέπει να προσέξουν οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα στο παιχνίδι με την Μαρίτιμο.

«Είναι δύσκολο παιχνίδι για αυτό είμαστε στην Ευρώπη, για τα δύσκολα. Σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχουν εύκολα και για να κάνεις κάποια διάκριση, χρειάζεσαι να κάνεις τέτοια παιχνίδια, τέτοιες επιτυχίες όπως έγινε στον προηγούμενο γύρο με την Ίντερ Μπακού.

Τόσο οι παίκτες, όσο και η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πιστεύω ότι έχουμε όλες τις δυνατότητες για να διεκδικήσουμε την πρόκριση.

Σίγουρα πάμε στην Πορτογαλία για να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, που ιδιαίτερα στην έδρα του είναι πολύ επικίνδυνος, αλλά νομίζω πώς οι ποδοσφαιριστές πιστεύουν πολύ σε αυτό το παιχνίδι και στο τέλος θα δούμε τι καταφέραμε. Πιστεύω θα ξεπεραστούν όλα τα προβλήματα και θα παρουσιαστούμε πανέτοιμοι για αυτό το παιχνίδι.

Δεν μπορούμε να διαφοροποιήσουμε πολλά πράγματα, βρισκόμαστε στην αρχή ακόμα, η ομάδα παίζει κάποιο συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού, είναι δύσκολο να αλλάξει και δε χρειάζεται νομίζω να αλλάξεις κάτι. Εξ άλλου, η απόδοση μας ήταν αρκετά καλή και στα προηγούμενα παιχνίδια.

Αυτό που χρειαζόμαστε επιτακτικά είναι να πετύχουμε ένα γκολ, γιατί το 1-1 δεν μας ευνοεί. Έχουμε το σύστημα και τους ποδοσφαιριστές για να πιέσουμε τον αντίπαλο και να σκοράρουμε. Πιστεύω πώς θα είμαστε στη βραδιά μας και θα πετύχουμε το πολυπόθητο γκολ ή τα γκολ που θέλουμε για να περάσουμε.

Ότι με ανησυχεί από τον αντίπαλο, το αναλύσαμε με τα παιδιά και είπαμε για τον τρόπο που πρέπει να παίξουμε με τη Μαρίτιμο. Το θέμα είναι αν θα βγει ο τρόπος αυτός και αν θα μπορέσουμε να βγάλουμε αυτόν τον χαρακτήρα, για να περιορίσουμε την επιθετικότητα αυτής της ομάδας σε παίκτες-κλειδιά, να βγουν καλά τα μαρκαρίσματα. Αν πάνε καλά αυτά τα μαρκαρίσματα, τότε θα σκεφτόμαστε περισσότερο το δημιουργικό και εκτελεστικό κομμάτι.

Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι, να είναι ήρεμοι, να είναι ψύχραιμοι και να ζήσουν τη στιγμή. Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση εδώ που έφτασε η ομάδα μας να μπορούν να χαρούν πραγματικά αυτό το παιχνίδι. Όταν έχεις χαρά και τη διάθεση να παίξεις, τότε θα πάρεις το αποτέλεσμα που θέλεις.

Ναβάρο: «Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας»

Ο Τσίμο Ναβάρο μίλησε για τον εκτός έδρας αγώνα της Πέμπτης με την Μαρίτιμο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πάμε στην Πορτογαλία για ένα δύσκολο παιχνίδι με στόχο ότι πρέπει να βάλουμε γκολ. Η ομάδα πάει να διεκδικήσει ότι πιθανότητες έχει.

Το δυνατό μας σημείο είναι η επίθεση. Πρέπει να αμυνθούμε σωστά και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν στην επίθεση. Η Μαρίτιμο είναι μία καλή ομάδα, αλλά εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας»

Τσαμπούρης: «Μπορούμε να προκριθούμε»

Ο αρχηγός της ομάδας Σάββας Τσαμπούρης μίλησε για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Μαρίτιμο στο «Μπαρέιρος». Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής τόνισε για τον αγώνα του EUROPA LEAGUE: «Σίγουρα ένα ιστορικό παιχνίδι και ένα ακόμα ευρωπαϊκό για τον Αστέρα. Σίγουρα μπορούμε να προκριθούμε. Η Μαρίτιμο είναι μία ομάδα στα μέτρα μας, αλλά και μία δύσκολη αντίπαλος. Θα κριθεί στην λεπτομέρεια το παιχνίδι.

Στόχος μας είναι να πετύχουμε ένα γκολ, γιατί μόνο έτσι έχουμε ελπίδες πρόκρισης και πάμε για τη νίκη, προκειμένου να προκριθούμε. Για να τα καταφέρουμε πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, γιατί όπως είδαμε και στο πρώτο παιχνίδι ένα λάθος σε τέτοιο επίπεδο κοστίζει. Πρέπει να βγάλουμε πάθος, συγκέντρωση και πίστη για τη νίκη.

Η Μαρίτιμο είναι μία επικίνδυνη ομάδα, το απέδειξε, είναι μία ομάδα επιπέδου, με τεχνίτες ποδοσφαιριστές, αλλά πιστεύω πώς εάν είμαστε καλοί και συγκεντρωμένοι θα διεκδικήσουμε επί ίσοις όροις την πρόκριση και στο τέλος θα την πάρουμε».

Κουρμπέλης: «Με πάθος και προσοχή»

Ο νεαρός διεθνής ποδοσφαιριστής του Αστέρα Δημήτρης Κουρμπέλης μίλησε για το παιχνίδι με την Μαρίτιμο στην Πορτογαλία, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι για την ιστορία. Εμείς δουλεύουμε όσο γίνεται καλύτερα, για να πάμε στην Πορτογαλία και να διεκδικήσουμε την πρόκριση.

Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και να μην κάνουμε εύκολα κάποιο λάθος, αλλά και να προσέξουμε τους κεντροεπιθετικούς ποδοσφαιριστές της Μαρίτιμο. Θα πάμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Πρέπει να έχουμε πάθος και να είμαστε προσεκτικοί»

Αλβάρεζ: «Μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Ο Λεάντρο Αλβάρεζ μίλησε για τον αγώνα της Πέμπτης με την Μαρίτιμο, δείχνοντας με τις δηλώσεις του πώς υπάρχει η πίστη για την πρόκριση στην επόμενη φάση του EUROPA LEAGUE. Αναλυτικά ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα δήλωσε: «Ο Αστέρας μπορεί να τα καταφέρει, αλλά πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι γιατί μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε τη δυνατότητα να το πάρουμε.

Τώρα ξέρουμε πολύ καλά πώς παίζει ο αντίπαλος και τι πρέπει να κάνουμε εμείς, για να μην έχουμε κανένα πρόβλημα στην άμυνα.

Η Μαρίτιμο έχει πολύ καλούς παίκτες στο ψηλό παιχνίδι, ενώ από το κέντρο και μπροστά διαθέτει πολύ γρήγορους ποδοσφαιριστές.

Όπως είπα και νωρίτερα, τώρα ξέρουμε τι έχει η Μαρίτιμο και κοιτάμε τι πρέπει να κάνουμε από την πλευρά μας για να φτάσουμε στην πρόκριση»

Φραγκουλάκης: «Θέλουμε την πρόκριση»

Ο Μιχάλης Φραγκουλάκης μίλησε για τον επαναληπτικό αγώνα με τη Μαρίτιμο στο «Μπαρέιρος» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Από ότι είδαμε στο πρώτο παιχνίδι, η Μαρίτιμο είναι μία πολύ καλή ομάδα και έχει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα υπέρ της. Αυτό που θέλουμε εμείς είναι η πρόκριση και ένα γρήγορο γκολ.

Νομίζω πώς το παιχνίδι θα κριθεί στη θέληση και πώς θα μπούμε στο παιχνίδι. Αν μπούμε δυνατά από την αρχή και παίξουμε την μπάλα που ξέρουμε, τότε δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα.

Με αυτά που έχουμε δει, η Μαρίτιμο είναι πολύ καλή από το κέντρο και μπροστά. Πιστεύω πώς αν πιέσουμε τους αμυντικούς της, θα δημιουργήσουμε φάσεις τις οποίες μπορούμε να εκμεταλλευτούμε  κάποιο λάθος και να πετύχουμε κάποιο γκολ»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...