Menu
RSS
Σάββατο, 17/01/2026
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
PARNONAS LEADER 14 20 BANNER GIA SITE 3840 X 920 1

Ποδηλατικός αγώνας δρόμου αντοχής μέσα από τα χωριά της Μεγαλόπολης

Ποδηλατικός αγώνας δρόμου αντοχής μέσα από τα χωριά της Μεγαλόπολης
Διασυλλογικός ποδηλατικός αγώνας δρόμου αντοχής στις κατηγορίες Εφήβων - Ανδρών και Μάστερς, διοργανώνει ο Μορφωτικός Σύλλογος Δυρραχίου με τη στήριξη του Μεσσηνιακού Γυμναστικού Συλλόγου, στις 9/4/2016.
Πρόκειται για το διασυλλογικό ποδηλατικό αγώνα δρόμου αντοχής στις κατηγορίες Εφήβων- Ανδρών και Μάστερς, που έχει την λάβει την έγκριση της «Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας - Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο Αθηνών».
Ο εν λόγω αγώνας είναι μια μεγάλη διοργάνωση και εκτιμάται ότι θα λάβουν μέρους περίπου 240 αθλητές.
Οι αθλητές θα διανύσουν τη διαδρομή Δυρράχι – Μεγαλόπολη - Θουρία - Δυρράχι. Το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής βρίσκεται εντός της εδαφικής περιφέρειας του Δήμου Μεγαλόπολης και οι αθλητές θα περάσουν μέσα από πολλές Τοπικές Κοινότητες.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...