Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ήττα του Νικηταρά και δυσκολεύει η παραμονή του στην κατηγορία

Ήττα του Νικηταρά και δυσκολεύει η παραμονή του στην κατηγορία
Νίκη σωτηρίας πέτυχε ο Παγγορτυνιακός στο Αστρος επί του Νικηταρά με 0-1, χάρη σε ένα τέρμα του Καρκούλη στο 53′. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν και με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπαζιωτάκης στο 78′ και από εκεί και πέρα το ματς απέκτησε άγρια ομορφιά με καλές ευκαιρίες να χάνονται και από τις δύο πλευρές (Ρίζος και Κοντογιαννόπουλος για το Νικηταρά και Κουρόγιωργας Καρκούλης από τον Παγγορτυνιακό). Η υπόθεση της παραμονής, πάντως, δεν έχει τελειώσει αφού ο Παγγορτυνιακός (με 19 βαθμούς) χρειάζεται νίκη ή ισοπαλία στην τελευταία αγωνιστική με αντίπαλο τον Πανιώνιο στη Μεγαλόπολη. Από την άλλη ο Νικηταράς θα πάρει χωρίς αγώνα του τρεις βαθμούς από τη Φαλαισία, θα φθάσει τους 20 βαθμούς και θα περιμένει το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα.

Νίκη στις καθυστερήσεις για το Κορακοβούνι με 2-1 επί του Ολυμπιακού Λεωνιδίου στο γήπεδο του Αγίου Ανδρέα. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Χ. Λυτρίβη στο 4′, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Λάλα στο 23′. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Ρεντούλης στις καθυστερήσεις του ματς.

Ισόπαλο με σκορο 2-2 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην Τεγέα και τον Πανιώνιο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκε 2 φορές (13′ Βρούβας, 57 Ζευκιλής), αλλά η ομάδα της Μεγαλόπολης κατάφερε να ισοφαρίσει και τις δύο με τους Μιχόπουλος στο 53′  και Γεωργακόπουλο στο 81′.

DSC_0198DSC_0210DSC_0211
DSC_0226

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...