Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Skiritida Run: Καρέ - καρέ ο αγώνας δρόμου μέσα από εικόνες και βίντεο!

Skiritida Run: Καρέ - καρέ ο αγώνας δρόμου μέσα από εικόνες και βίντεο!
Ο ήλιος φόρεσε τα καλά του, η φύση καταπράσινη "αγκάλιασε" τον κόσμο και οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, στο πρώτο Skiritida Run.
Σε μια γιορτή του αθλητισμού, με αγώνες δρόμου στις Κολλίνες, το Skiritida Run ανέδειξε τα υπέροχα τοπία του τόπου και πιο συγκεκριμένα του Δάσους της Σκιρίτιδας, αλλά κυρίως προσέφερε ένα τρίπτυχο άθλησης, διασκέδασης και πολιτισμού.
Ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, καταφθάνοντας από τους πρώτους στο χώρο δήλωσε πως πρόκειται για μια αξιέπαινη προσπάθεια και ένα αθλητικό γεγονός που πρέπει να γίνει θεσμός.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε για το μήνυμα της ημέρας μιας και ο αγώνας δρόμου συμπίπτει με την παγκόσμια ημέρα για το περιβάλλον.
Νικητής των 5 χιλιόμετρων ήταν ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος, ο οποίος μέσα από χειροκροτήματα και επευφημίες εξέφρασε την επιθυμία του η διοργάνωση να γίνει θεσμός.
Νικητής των 10 χιλιόμετρων ήταν ο Σταύρος Σταυρόπουλος, από τον Σύλλογο Δρομέων Σπαρτιατών.
«Ήρθαμε από την Σπαρτή για να στηρίξουμε μια τόσο όμορφη προσπάθεια του τόπου» είπε φανερά χαρούμενος και ανακουφισμένος.
Αμέσως μετά ακολούθησε απονομή μεταλλίων για τους τρεις πρώτους νικητές από κάθε κατηγορία ενώ πραγματοποιήθηκε ειδική βράβευση στον Γιάννη Κούρο, το τιμώμενο πρόσωπο της διοργάνωσης, από τη χρυσή Ολυμπιονίκη, Φανή Χαλκιά.
Λαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα ο μεγάλος μαραθωνοδρόμος χαρακτήρισε την εκδήλωση σπάνια για την περιοχή ενώ ζήτησε από τους διοργανωτές να το κρατήσουν ψηλά και να το αναβαθμίσουν ακόμη περισσότερο.
«Η άθληση είναι εκείνη που μάς κάνει δυνατούς» πρόσθεσε.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τους διοργανωτές συνολικά και στις δυο διαδρομές των 5 και 10 χιλιόμετρων έτρεξαν γύρω στα 700 άτομα ενώ γύρω στους 2.000 έδωσαν το παρών σε αυτή την μεγάλη γιορτή.
Όλοι οι συμμετέχοντες ανεξαρτήτως θέσης ήταν νικητές και αυτό το μαρτυρά το μετάλλιο που πήραν φεύγοντας κρεμασμένο στο λαιμό τους.
Το «Καλημέρα Αρκαδία» βρέθηκε στην διοργάνωση και παρουσιάζει 180 φωτογραφίες αλλά και βίντεο.
Μ.Σ.

Ο ΜΙΧΑΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΙΣΤΟΛΑΣ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...