Menu
RSS
Τρίτη, 28/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το μήνυμα της Δόξας για την άνοδο στη Γ' Εθνική: "Θα συνεχίσουμε να κάνουμε υπερήφανο τον κόσμο μας"!

Το μήνυμα της Δόξας για την άνοδο στη Γ' Εθνική: "Θα συνεχίσουμε να κάνουμε υπερήφανο τον κόσμο μας"!
Με ένα μήνυμα μέσω facebook, η Δόξα Μεγαλόπολης εκφράζει τις ευχαριστίες της για όσους βοήθησαν να ανέβει η ομάδα στη Γ' Εθνική... "Είναι η στιγμή που το μυαλό σταματάει και η σκέψη παγώνει...είναι η στιγμή που δεν ξέρεις τι αντίδραση πρέπει να έχεις κλάμα συγκίνησης ή γέλιο χαρας... είναι η στιγμή που η ομάδα μας ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Γ΄ΕΘΝΙΚΗ!!!! Είναι η στιγμή που ένα πολύ μεγάλο ταξίδι τελείωσε και ένα εξίσου πολύ μεγάλο ταξίδι ξεκινάει! Σε αυτό το υπέροχο ταξίδι όλοι είχαν το μερίδιο και την συνεισφορά τους! Η διοίκηση της ομάδας θα ήθελε να δώσει τα πιο πολλά των συγχαρητηρίων στους παίχτες της ομάδας καθώς και τους προπονητές της που όλη την χρονιά έδειξαν συγκέντρωση και προσήλωση προς τον στόχο αρχικά του πρωταθλήματος και στην εν συνεχεία στην άνοδο στην Γ΄Εθνική.

Ειδικές ευχαριστίες σε όλους τους χορηγούς και τους φίλους της ομάδας που βοήθησαν σε οτιδήποτε χρειάστηκε όλη την σεζόν που πέρασε.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας για αυτόν τον υπέροχο κόσμο που πίστεψε από την πρώτη στιγμή αυτήν την προσπάθεια και ακολούθησε παντού την ομάδα ειδικά στην διαδικασία των μπαράζ καθώς επίσης και στον τελικό Κυπέλλου και στον αγώνα μπαράζ πρωταθλήματος στην Τρίπολη. Το μόνο που μπορούμε να πούμε για αυτόν τον κόσμο είναι ότι η ομάδα θα κάνει τα πάντα για να συνεχίσει να τον κάνει υπερήφανο και ευτυχισμένο.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε επίσης όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στα μπαράζ ανόδου για την υπέροχη φιλοξενία που μας έδειξαν καθ'όλη την διάρκεια των αγώνων. Τέλος θα θέλαμε να δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην διοίκηση και τους παίχτες του Α.Ο Πυλου Ολυμπιονικης Κ.Τσικλητηρας που ανέβηκε μαζί μας και να δώσουμε ραντεβού μαζί του πλέον την καινούργια σεζόν στην Γ' Εθνική."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...