Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παναρκαδικός - Καλή εμφάνιση και νίκη 4-0 επί του Κιβερίου (εικόνες)

Παναρκαδικός - Καλή εμφάνιση και νίκη 4-0 επί του Κιβερίου (εικόνες)
Η ομάδα του Παναρκαδικού συνεχίζει την προετοιμασία της και το απόγευμα της Τετάρτης οι «Αρκάδες» πραγματοποιήσαν ακόμη ένα φιλικό ματς προετοιμασίας. Ένα ακόμη αγωνιστικό τεστ στο οποίο ο Γιώργος Αντωνόπουλος είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας τόσο συνολικά όσο και σε ατομικό επίπεδο για κάθε παίκτη ξεχωριστά. Η ομάδα του Ερμή Κιβερίου παρουσιάστηκε αρκετά δυνατή και ανταγωνιστική απέναντι στον Παναρκαδικό ο οποίος δεν ξεκίνησε πολύ καλά αλλά στη συνέχεια πιάνοντας πολύ καλή απόδοση βρήκε τον τρόπο να σκοράρει όχι μία αλλά συνολικά τέσσερις φορές για το τελικό 4-0.


Οι παίκτες της Αρκαδικής ομάδας έδειξαν πολύ καλά αγωνιστικά στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο. Καλή κυκλοφορία της μπάλας, ωραίες συνεργασίες καλή άμυνα κατά διαστήματα και όσο το ματς εξελισσόταν και έλεγχος του παιχνιδιού σε μεγάλο μέρος της αναμέτρησης. Στοιχεία που κατά κύριο λόγο άφησαν ικανοποιημένο τον προπονητή των «πρασίνων», αλλά παράλληλα δεν εφησυχάζουν την ομάδα αφού ακόμη υπάρχουν αδυναμίες που πρέπει να βελτιωθούν.
Σε κάθε περίπτωση το κομμάτι της ομοιογένειας είναι ένα ζητούμενο που χρόνο με το χρόνο γίνεται προσπάθεια να βελτιωθεί τη στιγμή που το σημερινό τεστ έδειξε ότι η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο, με φόντο την πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος.

Μουδιασμένο ξεκίνημα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο...
Η αναμέτρηση είναι γεγονός ότι βρήκε τους «φιλοξενούμενους» να μπαίνουν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και να προσπαθούν να αιφνιδιάσουν τον Παναρκαδικό. Πίεση και ταχύτητα ήταν στοιχεία που χρησιμοποίησε ο Ερμής στα πρώτα λεπτά. Την ίδια ώρα οι «πράσινοι» αν και προσπάθησαν στο πρώτο τέταρτο να επιβάλουν το δικό τους παιχνίδι δεν κατάφεραν κάτι σημαντικό.
Η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης ήρθε στο 13' με το δοκάρι του Βαρβουλέτου ο οποίος βγήκε απέναντι από τον Ψυχογιό και στην προσπάθεια να περάσει τη μπάλα πάνω από τον πορτιέρο του «τριφυλλιού» η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα ωστόσο ο Παναρκαδικός που άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς απείλησε με διπλή ευκαιρία και ισάριθμα δοκάρια (στο 15'). Μετά από επίθεση συγκεκριμένα των «γηπεδούχων» η παράλληλα μπαλιά έφτασε από δεξιά στον Σαλαπάτα που με πλασέ έστειλε τη μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Κοζιώτη, στην επαναφορά ο Γκρόσιος είδε και αυτός το δικό του πλασέ να σταματά στο ίδιο δοκάρι! Ο ίδιος παίκτης στο 23' ήταν αυτός που με προβολή στο πρώτο δοκάρι δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο 26' μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καραγκούνη ο Ψυχογιός έδιωξε σε κόρνερ με τα ακορδάχτυλα!

Ουσιαστικός στο δεύτερο μισό του πρώτου μέρους ο Παναρκαδικός...
Από το 15' η ομάδα της Τρίπολης ανέβασε κατακόρυφα ρυθμούς αλλά το πρώτο γκολ για τους «πράσινους» ήρθε στο 28' η ωραία επίθεση από δεξιά και η παράλληλα μπαλιά που με ωραία κίνηση, στοπ και πλασέ μετουσιώθηκε από τον Γκρόσιο σε γκολ για το 1-0. Στο 33' ο αρκετά καλός Γκρόσιος που δημιούργησε σχεδόν όλη τη φάση μετά από ωραία κίνηση με τη μπάλα, κατάφερε να βρει τον Κολλιόπουλο που βρέθηκε στην κατάλληλη θέση και με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0.
Η ομάδα του κ. Αντωνόπουλου έλεγχε το ρυθμό και το ματς και μέχρι το τέλος του πρώτου 45λέπτου δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από την ομάδα της Αργολίδας.

Ανάλογη εικόνα και στην επανάληψη για το «τριφύλλι»...
Στην επανάληψη ο Παναρκαδικός μπήκε δυνατά σε μια προσπάθεια να μην επιτρέψει στους «φιλοξενούμενους» να αντιδράσουν. Έτσι σε μια από τις πρώτες επιθέσεις του β' μέρους ο Καδάς μετά από ωραία ενέργεια ανατράπηκε στην αντίπαλη περιοχή. Ο Δήμος ανέλαβε την εκτέλεση, ο Κοζιώτης απέκρουσε, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης έδωσε επανάληψη. Ο Δήμος ανέλαβε και πάλι την εκτέλεση για το 3-0 αυτή τη φορά στο 48'.



Σταδιακά ο ρυθμός στο ματς έπεσε κάπως και οι ομάδες που συνέχισαν να ασκούν πίεση στον αντίπαλό τους δεν είχαν κάποια ιδιαίτερη στιγμή μέχρι το 70' όταν και ένα μακρινό σουτ για τους «φιλοξενούμενους» με τον Τσιώση να μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα. Στο 73' μετά από συρτό σουτ του Κολιόπουλου ο Παπασαράντος μπλοκάρει τη μπάλα. Στο 84' η κεφαλιά του Τέλη Σαλαπάτα καταλήγει στην αγκαλιά του Παπασαράντου, ενώ στο 90' μετά από πολύ ωραία συνεργασία του Παναρκαδικού ο Καδάς βρίσκεται σε θέση βολής εκτός εστίας αμαρκάριστος, δεν «συγχωρεί» και με εξαιρετικό σουτ δεν αφήνει περιθώρια στον αντίπαλο τερματοφύλακα για το τελικό 4-0.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι για φιλικό ματς οι «φιλοξενούμενοι» φίλαθλοι και άνθρωποι της ομάδας εκδήλωσαν πολύ έντονα παράπονα για τη διαιτησία της αναμέτρησης.
ΓΗΠΕΔΟ: Παναρκαδικού.
ΚΑΙΡΟΣ: Συννεφιασμένος.
ΘΕΑΤΕΣ: 150-250.
ΤΕΡΜΑΤΑ: 28' Γκρόσιος, 33' Κολλιόπουλος, 48' (πεν) Δήμος, 90' Καδάς.
ΔΟΚΑΡΙΑ: 15' Σαλαπάτας Π., 15' Γκρόσιος | 13' Βαρβουλέτος.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 73' Μπίσσιας | 51' Σακουλης.
ΑΠΟΒΟΛΕΣ: -
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Ψυχογιός, Πετρόπουλος, Βουτσελάς, Χατζόπουλος, Δήμος, Μπίσσιας, Αρδάμης, Μέλλος, Κολιόπουλος, Σαλαπάτας Π., Γκρόσιος. ΕΠΑΙΞΑΝ επίσης οι: Τσιώσης, Χουστουλάκης, Μπούτας, Κυριακόπουλος, Ζήσης, Αρώνης, Σταθουλόπουλος, Παπουτσής, Ραχίμ, Καδάς, Σαλαπάτας Τ., Βελισσάρης).
ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ: Κοζιώτης (65' Παπασαράντου), Μαρίνης, Σακουλης, Φίλης, Καζάς, Σαμαρτζής, Βαρβουλέτος (67' Τοπαλι), Φλεβάρης (63' Μπιτζής), Δήμας (79' Τσιούλος), Γκατσης (79' Παντελής), Καραγκούνης (59' Γεώργης).

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...