Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Διαμαντάκος: "Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε. Να μην χαραμίσουμε αυτή την εκτός έδρας νίκη"

Διαμαντάκος: "Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε. Να μην χαραμίσουμε αυτή την εκτός έδρας νίκη"
Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Δαμαντάκος, μετά τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη του Αρκαδικού..

Για το παιχνίδι και τις απουσίες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει η ομάδα: «Είναι μία σπουδαία νίκη. Όπως είχαμε πει θα ήταν ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες. Τα παιδιά που αγωνίστηκαν πραγματικά ανταπεξήλθαν τα μέγιστα στις απαιτήσεις του αγώνα. Κατάλαβαν ακριβώς αυτό που ζητούσαμε μέσα στο παιχνίδι αλλά και για πρώτη φορά στην σεζόν κατάλαβαν όλα τα παιδιά και κυρίως αυτά που είναι νέα στην ομάδα ότι το μέγεθος και η ιστορία του Αρκαδικού επιβάλει να παίζουμε με τέτοιο αγωνιστικό πάθος και να χτυπάμε όλες τις αναμετρήσεις.
Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση όμως να χαλαρώσουμε. Αυτό που θα έχει μεγάλη σημασία για την συνέχεια είναι να κερδίσουμε στο επόμενο παιχνίδι  για να μην χαραμίσουμε αυτή την εκτός έδρας νίκη».

Για το αν οι απουσίες έδωσαν έξτρα κίνητρο και πάθος στους παίχτες: «Νομίζω ότι οι απουσίες μας χαλύβδωσαν ακόμα περισσότερο και όχι βέβαια για αυτά που προέκυψαν στο παιχνίδι. Είχαμε προετοιμαστεί να παίξουμε χωρίς δύο παιδιά που μας βοηθούν πάρα πολύ όπως είναι ο Γιάννης (Προδρόμου) και ο Ντόβιντας (Ρεντίκας) και η κατάλληλη προετοιμασία που κάναμε κατά την διάρκεια της εβδομάδας και κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι βοήθησε  έτσι ώστε τα προβλήματα που προέκυψαν μέσα στο παιχνίδι να μας δυναμώσουν περισσότερο και να μας βγάλουν πιο πολύ αγωνιστικό πάθος το οποίο πιο πολύ φάνηκε μέσα στο γήπεδο και το είδαν όλοι».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...