Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τένις - Σάρωσαν τα κορίτσια της ΑΕΚ! (εικόνες)

Τένις - Σάρωσαν τα κορίτσια της ΑΕΚ! (εικόνες)
Με μια καταπληκτική συγκομιδή τροπαίων γύρισαν τα κορίτσια του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης από το 2ο Peloponnesus Tennis Masters,  το οποίο έλαβε χώρα στα γήπεδα του Athlisis Tennis Club στην Αργολίδα.Το PELOPONNESUS TENNIS MASTERS 2016 ήταν το τελευταίο τουρνουά μια σειράς αγώνων συλλογής πόντων, οι οποίοι αντικατοπτρίζουν την επίδοση των καλύτερων αθλητών που συμμετέχουν στα τρία μεγαλύτερα τουρνουά της Πελοποννήσου μέσα σε ένα έτος. Ο διαγωνισμός αυτός καθορίζει την κατάταξη, και το τελικό ΝΟ 1 των αθλητών και των αθλητριών. Η σειρά αγώνων που θα καταλήγει στο PELOPONNESUS TENNIS MASTERS αποτελείται από (με την σημερινή σειρά εκτέλεσης τους): α) Παπαφλέσσεια Tennis Open (OA Καλαμάτας), β) Open Athlisis Cup (Athlisis Tennis Club) και γ) Κολοκοτρώνεια Tripolis Tennis Open (AEK Τρίπολης).
Σε ένα μαραθώνιο αγώνων, οι οποίοι ξεκίνησαν τον περασμένο Ιούνιο στα γήπεδα της Καλαμάτας και τερματίστηκαν στα γήπεδα της Αργολίδας, οι αθλήτριες του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης κατάφεραν να κατακτήσουν πέντε θέσεις. Μεγαλύτερη επιτυχία λοιπόν συνιστά το γεγονός, ότι κατέκτησαν, όχι μόνο την 1η αλλά και την 2η σε κάθε κατηγορία που συμμετείχαν, κάνοντας τους τελικούς υπόθεση, καθαρά Τριπολιτσιώτικη.
Πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία των γυναικών Pro 14-34  την 1η θέση κατέκτησε η Κανελλάκη Χρυσούλα και την 2η θέση η Καραναγνώστη Μαρία με την πρώτη να κερδίζει στον τελικό με 2-1 σετ, ύστερα από τρείς ώρες παιχνίδι. Στην ίδια κατηγορία την 4η θέση κέρδισε η Γκουντάνη Γιωργία, η οποία δεν αγωνίστηκε, τόσο στον ημιτελικό, όσο και στον μικρό τελικό λόγο τραυματισμού, που την ταλαιπωρούσε.
Στην κατηγορία των γυναικών Seniors 35+, τα κορίτσια της ΑΕΚ Τρίπολης έκαναν και εδώ αισθητή την παρουσία τους, αφού η Προδρόμου Άννα κατέκτησε την 1η θέση και η  Καρτσάκη Έρη την 2η. Το σκορ του τελικού ήταν 2-0 υπέρ της Προδρόμου.
Πολλά συγχαρητήρια για όλες μας τις αθλήτριες, οι οποίες κατέθεσαν ψυχή, σε όλο αυτό το τενιστικό μαραθώνιο, φέρνοντας επιτυχίες όχι μόνο προσωπικές αλλά και συλλογικές, στο Αρκαδικό τένις και στην ΑΕΚ Τρίπολης ειδικότερα. Καλές γιορτές σε όλες σας με υγεία και να μας χαρίζετε πάντα επιτυχίες.
Περισσότερες φωτογραφίες στην επίσημη σελίδα μας στο FB (https://www.facebook.com/georgepap00/photos/?tab=album&album_id=1193240324062976 )

Φωτογραφία του χρήστη Αεκ Τρίπολης Ακαδημία Τέννις.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...