Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δ. Μποροβήλος: «Ο Κουρμπέλης πουλήθηκε με 800.000 € και 25% μεταπώληση»!

Δ. Μποροβήλος: «Ο Κουρμπέλης πουλήθηκε με 800.000 € και 25% μεταπώληση»!
Ο αντιπρόεδρος του Αστέρα, Δημήτρης Μποροβήλος μίλησε στο μικρόφωνο του a-s και στην εκπομπή μπάλα και άλλα για το θέμα που απασχολεί όλο τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, την μεταγραφή του Δημήτρη Κουρμπέλη στον Παναθηναϊκό. Δείτε τι δήλωσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:


Εχει ξεκινήσει από χθες ένα σήριαλ δημοσιευμάτων για την μεταγραφή του Κουρμπέλη, τελικά υπάρχει κάποια συμφωνία με τον Παναθηναϊκό;

"Είμαστε κοντά σε συμφωνία, δεχτήκαμε μια πρόταση από τον Παναθηναϊκό για τον Κουρμπέλη. Εμείς  αξιώσαμε κάποια πράγματα από τον Παναθηναϊκό και την τελευταία μέρα βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις και είμαστε κοντά στο να υπογράψουμε".

Ακούγονται διάφορα πόσα για την πώληση του παίκτη, τι ισχύει τελικά;

"Ο Αστέρας δεν διαπραγματεύεται όταν πουλάει ποδοσφαιριστές του, αξιώνει κάποια ανταλλάγματα και αν αυτά προσφερθούν από την άλλη ομάδα τότε προχωρεί η μεταγραφή. Ετσι έχουμε λειτουργήσει σε όλες τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουμε πουλήσει και έτσι έγινε και τώρα. Το ποσό που είπαμε από την αρχή και τους όρους που θέλαμε τους δέχτηκε τελικά ο Παναθηναϊκός και το ποσό είναι 800.000 ευρώ και 25% μεταπώληση". 

Ο Αστέρας θεωρεί τον Δημήτρη μεγάλο ποδοσφαιριστή και πιστεύουμε ότι αξίζει πολλά περισσότερα, έπαιξε ρόλο όμως και η θέληση του παίκτη να κάνει το επόμενο βήμα αυτή τη στιγμή και γι αυτό το ποσό είναι αυτό".

Ηρθε ο Σελίν, περιμένουμε και κάποιον επιθετικό. Θα αποκτηθεί και κάποιος στην θέση του Κουρμπέλη εφόσον αποχωρήσει; 

"Είμαστε πολύ κοντά αλλά δεν έχουμε κλείσει επίσημα ακόμα. Ανεξάρτητα από την μετακίνηση του Κουρμπέλη στον Παναθηναϊκό ή όχι, ο Αστέρας πάντα κινήτε για να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδος. Από ότι είδατε ήρθε ο Σελίν, είμαστε πολύ κοντά στο να αποκτήσουμε άλλον ένα ποδοσφαιριστή και εξετάζουμε κάποιες άλλες περιπτώσεις. Το έμψυχο δυναμικό του Αστέρα είναι πάντα γεμάτο και μας ικανοποίει στο τέλος κάθε χρονιάς. Φέτος μπορεί να μην έχουμε ξεκινήσει καλά αλλά στο τέλος θα είμαστε πολύ καλύτεροι πιστεύω". 

Μια ευχή προς τον κόσμο του Αστέρα:

"Υγεία και ευτυχία για όλο τον κόσμο και εύχομαι η Ελλάδα να ξεπεράσει τα προβλήματα που έχει για να χαμογελάμε όλοι περισσότερο. Ο Αστέρας να βρίσκεται πάντα ψηλά". 







VIDEO

http://www.arcadiasports.gr

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...