Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Άι Βασίλης του Αστέρα Τρίπολης μοίρασε δώρα και χαμόγελα στους μαθητές της Ηλείας! (εικόνες)

Ο Άι Βασίλης του Αστέρα Τρίπολης μοίρασε δώρα και χαμόγελα στους μαθητές της Ηλείας! (εικόνες)
Την ευκαιρία να μοιράσει δώρα και αγάπη ενόψει Χριστουγέννων στα παιδιά του «Δημοτικού Σχολείου Νέας Φιγαλείας» είχε ο Άγιος Βασίλης του Αστέρα Τρίπολης ο οποίος έκανε την εμφάνισή του ξαφνικά.
Η Π.Α.Ε.Αστέρας Τρίπολης γνωστή για το εξαιρετικό κοινωνικό της έργο σε ολόκληρη την Αρκαδία και όχι μόνο, αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά την πρόταση του ενεργού πολίτη της περιοχής Θάνου Χουλιάρα και απέστειλε δώρα για όλους τους μαθητές του ορεινού αλλά και δυσπρόσιτου αυτού σχολείου της Επαρχίας Ολυμπίας. Τα δώρα μοιράστηκαν την Παρασκευή 23/12 κατά τη διάρκεια της τελευταίας μέρας λειτουργίας του σχολείου για το 2016 σε όλους τους μαθητές οι οποίοι χειροκρότησαν θερμά μόλις άκουσαν πως ο Αστέρας Τρίπολης τους έστειλε δώρα. 
Για μια τέτοια σχολική μονάδα αυτά τα δώρα είναι ένα μεγάλο πλατύ χαμόγελο στα χείλη των μικρών μαθητών και ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τον Αστέρα που βρέθηκε με τον καλύτερο τρόπο δίπλα τους και μάλιστα λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Αυτή η δράση του Αστέρα συμπεριλαμβάνεται στο κοινωνικό προφίλ της Π.Α.Ε, με απώτερο σκοπό την ενίσχυση κοινωνικών ομάδων που έχουν ανάγκη από στήριξη, αγκαλιά και ενδιαφέρον αλλά και των μικρών παιδιών που βρίσκονται σε ορεινές περιοχές.
Για την συγκεκριμένη ενέργεια δηλώσεις έκαναν:
Νίκος Λαμπρόπουλος (Διευθυντής Δημοτικού Σχολείου Νέας Φιγαλείας)
'' Είναι σημαντικό πως μια τέτοια μεγάλη ομάδα της χώρας μας επέλεξε να δώσει χαρά στο ορεινό αυτό σχολείο της Ολυμπίας. Είναι συνάμα συγκινητικό να βλέπουμε τα μικρά παιδιά να χαμογελάνε από χαρά για τα δώρα τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αστέρα Τρίπολης και Καλά Χριστούγεννα εκ μέρους του συλλόγου διδασκόντων του σχολείου μας''.
Φώτης Καστρινός (Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων)
''Το Δ.Σ. του Δ.Σ.Ν.Φ. ευχαριστεί ολόθερμα την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης για την προσφορά δώρων προς τους μικρούς μας μαθητές, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά την ευαισθησία σας όσον αφορά τα παιδιά μας.''
Θάνος Χουλιάρας (Ενεργός Πολίτης)
''Οφείλω προσωπικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του Αστέρα Τρίπολης. Μας δόθηκε η ευκαιρία να κάνουμε χαρούμενα τα παιδιά τουλάχιστον 30 οικογενειών στη Νέα Φιγαλεία μέσα από τα δωράκια του Αστέρα. Ήρθα σε συνεργασία με στελέχη της Π.Α.Ε Αστέρας, της σχολικής μονάδας και του συλλόγου γονέων και μέσα από άψογη οργάνωση πραγματοποιήσαμε αυτή την έκπληξη στους μαθητές. Είμαι σίγουρος πως το χαμόγελο που είδα στα μάτια των παιδιών είναι και ένα μεγάλο ευχαριστώ προς την ομάδα. Εύχομαι στον Αστέρα κάθε επιτυχία καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα''.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...