Menu
RSS
Τρίτη, 16/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ραγδαίες εξελίξεις στο ποδόσφαιρο: Ανοίγουν οι κάμερες του γηπέδου "Καραϊσκάκης", με εντολή εισαγγελέα!

Ραγδαίες εξελίξεις στο ποδόσφαιρο: Ανοίγουν οι κάμερες του γηπέδου "Καραϊσκάκης", με εντολή εισαγγελέα!
Νέες αλυσιδωτές εξελίξεις φέρνει το αίτημα του εισαγγελέα προς την Διεύθυνση Αθλητικής Βίας να ανοίξει τις κάμερες στο Καραϊσκάκη πριν πάρει την απόφαση για το Ολυμπιακός-ΑΕΚ, αναφέρει το sdna.
Οι κάμερες του Καραϊσκάκη έχουν τις απαντήσεις για τα όσα συνέβησαν στον ημιτελικό του Κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ.
Έτσι, λοιπόν, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου θα στείλει σήμερα έγγραφο στο τμήμα αθλητικής βίας της ελληνικής αστυνομίας και θα ζητάει να «ανοίξουν» οι κάμερες του Καραϊσκάκης και να παραχωρηθεί ό,τι οπτικό υλικό υπάρχει από τα αποδυτήρια του γηπέδου.
Βάσει της διαδικασίας η Διεύθυνση Αθλητικής Βίας κάνει αυτεπάγγελτα έρευνα, αν και εφόσον υπάρχουν περιστατικά ή καταγγελίες που αναφέρονται στις εκθέσεις των αγώνων ή καταγγέλλονται και στο πλαίσιο της έρευνας εξετάζεται και το υλικό από τις κάμερες.
To συγκεκριμένο υλικό θα αποσταλεί στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, έτσι ώστε το αργότερο μέχρι την Πέμπτη να εκδώσει την απόφαση. Υπενθυμίζεται πως σήμερα στις 11 το πρωί λήγει και η προθεσμία για να καταθέσουν υπομνήματά τους Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...