Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δεν αφαιρούνται βαθμοί από τον Ολυμπιακό – Έφεση από τον ΠΑΟΚ

Δεν αφαιρούνται βαθμοί από τον Ολυμπιακό – Έφεση από τον ΠΑΟΚ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ δέχτηκε ότι υπήρξε επίθεση στον β' παρατηρητή Λασκαράκη, αλλά τιμώρησε τον Ολυμπιακό με τις χαμηλότερες ποινές που προβλέπει ο κανονισμός (4 αγωνιστικές κεκλεισμένων) για τη συγκεκριμένη παράβαση.

Γνωστή έγινε το πρωί της Τρίτης η τιμωρία του Ολυμπιακού για όσα συνέβησαν μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έκανε δεκτή την παρέμβαση του ΠΑΟΚ, διέγραψε μάλιστα από τον πίνακα τον πρώτο παρατηρητή Βαλσαμή για την πλημμελή έκθεση που συνέταξε, ωστόσο αποφάσισε να μην τιμωρήσει με αφαίρεση βαθμών τους Πειραιώτες.

Συγκεκριμένα επιβλήθηκε στην "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ ποινή τεσσάρων αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και συνολικό χρηματικό πρόστιμο 150.000 ευρώ. Αξίζει να επισημανθεί ότι σύμφωνα με την απόφαση, η ΠΕ της Ομοσπονδίας θεωρεί ότι έγιναν όλα αυτά για τα οποία κατηγορείται ο Ολυμπιακός. Τόσο τα εκτεταμένα επεισόδια, όσο επίσης η επίθεση στον β' παρατηρητή, αλλά και τον διαιτητή του αγώνα, επιβάλλοντας όμως τις χαμηλότερες δυνατές ποινές.

Σημειώνεται πάντως ότι τόσο ο Ολυμπιακός, όσο κι ο ΠΑΟΚ έχουν το δικαίωμα έφεσης, ενώ η υπόθεση μπορεί να φτάσει και σε τρίτο βαθμό (Διαιτητικό Δικαστήριο) κι ως εκ τούτου δεν αποκλείεται να τεθεί θέμα με τη διεξαγωγή των πλέι οφ.

ΠΑΟΚ: Έφεση κατά της απόφασης!

Ο Ολυμπιακός δεν τιμωρήθηκε με αφαίρεση βαθμών και η αντίδραση του ΠΑΟΚ φαίνεται πως θα είναι να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης την οποία θεωρεί μικρή!

sdna.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...