Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ποδηλασία - Η ανακοίνωση του Σπαρτατικού για το χρυσό του Φριντζίλα!

Ποδηλασία - Η ανακοίνωση του Σπαρτατικού για το χρυσό του Φριντζίλα!

Απόλυτα κυρίαρχοι στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας αναδείχτηκαν οι ποδηλάτες του Σπαρτιατικού στους έφηβους, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στο Ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο στις 21,22 και 23 Απριλίου.

Οι Σπαρτιάτες ποδηλάτες σάρωσαν τα μετάλλια με τον Βασίλη Δημητρόπουλο να ανακηρύσσεται πολυνίκης με 4 χρυσά μετάλλια, ακολουθούμενος από τον Δημήτρη Χριστάκο με 2 χρυσά 1 αργυρό 1 χάλκινο και τον Φριντζίλα Νίκο (από την Τρίπολη) με 1 χρυσό.

Στην κατηγορία των παίδων, ο Σπαρτιατικός με τους Παναγιώτη Δημητρόπουλο και Κώστα Αναστασόπουλο στο αγώνισμα του ομαδικού σπριντ κατέκτησαν την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο ενώ ο Παναγιώτης Δημητρόπουλος κατετάγη 2ος και στο αγώνισμα του σκράτς.

Επίσης αγωνιστήκαν και πέτυχαν καλές επιδόσεις στους παίδες ο Γιάννης Σουλτάνης και Βασίλης Κωνσταντάκος στις νεανίδες η Σταματική Αναστασοπούλου και Χριστίνα Αναστασοπούλου και στις κορασίδες η Μαρία Παναγιωτοπούλου.

Κοντά στους αθλητές του Σπαρτιατικού βρεθήκαν ο πρωτομάστορας των επιτυχιών προπονητής Βασίλης Γιαννιώσης με τον εταίρο προπονητή του συλλόγου Χρήστο Βορβή.

(Ο Γ. Φριντζίλας δεξιά στη φωτογραφία)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...