Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Για «ενίσχυση με ποιοτικές προσθήκες» μίλησε ο Βεργέτης!

Για «ενίσχυση με ποιοτικές προσθήκες» μίλησε ο Βεργέτης!
Για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή, ο Στάικος Βεργέτης που έδωσε τον βασικό άξονα της ενίσχυσης του Αστέρα ενόψει της νέας σεζόν, αναφέρει το sdna.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι: "Ήταν ένα πολύ ανοιχτό παιχνίδι στο οποίο προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το ρυθμό κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια. Ημασταν κατά διαστήματα αρκετά καλοί, δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά παράλληλα ήμασταν επίφοβοι να κάνουμε το λάθος και να δεχθούμε φάσεις από τον Ηρακλή. Αυτό οφείλεται στο νέο σχεδιασμό που δοκιμάζει η ομάδα και στα πολλά νέα πρόσωπα που απάρτιζαν την ενδεκάδα μας. Τα μηνύματα είναι θετικά γι’ αυτά τα παιδιά. Κλείσαμε μία χρονιά περιπετειώδη για τον σύλλογο μας από την οποία χρονιά πρέπει να γίνουμε όλοι πιο σοφοί και να ασχοληθούμε επισταμένως με το τι πήγε λάθος και να παρουσιαστούμε καλύτεροι την επόμενη σεζόν".

Για το αν υπάρχουν θετικά από τη φετινή χρονιά: "Το ποδόσφαιρο είναι όπως και η ζωή. Σαφώς και υπάρχουν θετικά στοιχεία πάνω στα οποία θα πατήσουμε. Πολλές φορές κοιτάμε να βελτιώσουμε τα δεινά και αγνοούμε τα καλά ώστε να τα ευνοούμε κι αυτά. Υπήρχαν θετικά πράγματα στη λειτουργία της ομάδας αλλά σε μια χρονιά που σ’ αφήνει με πικρία γεύση πρέπει να κοιτάξουμε επισταμένως το τι θέλει βελτίωση".

Για το αν η ομάδα χρειάζεται προσθαφαιρέσεις για τη νέα χρονιά: "Είναι μια πάγια τακτική. Δεν φτιάχνεις ομάδα διώχνοντας και φέρνοντας 15 παίκτες. Πρέπει η ομάδα να διατηρήσει έναν βασικό κορμό παικτών, έναν πολύ καλό αριθμό και να κάνει ουσιαστικές και ποιοτικές προσθέσεις, που θα δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Σ’ αυτή τη βάση πρέπει να στηριχτούμε. Μην εκμηδενίζουμε παίκτες οι οποίοι είναι καλοί και έχουν καριέρα σε καλές ομάδες από μία άσχημη σεζόν. Η αλήθεια είναι πως όταν κάτι ξεκινάει στραβά σε παίρνει η κάτω βόλτα. Δεν θα ήθελα να εκμηδενιστεί αυτό το ρόστερ γιατί τα παιδιά έδειξαν ότι έχουν τη θέληση να αντιστρέψουν την κατάσταση. Δε μπορώ να πω αριθμούς αυτή τη στιγμή, αλλά θα είναι λίγοι αυτοί που θα αποχωρήσουν και λίγοι και ποιοτικοί αυτοί που θα έρθουν".

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...