Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Skiritida Run: Κάνε εγγραφή ... και πάρε θέση!

Skiritida Run: Κάνε εγγραφή ... και πάρε θέση!
Μετά το γεμάτο συναισθήματα και αξέχαστες στιγμές “Skiritida Run” του 2016, η Αρκαδική Οικολογική Φάρμα ανακοινώνει τη δεύτερη σερί διοργάνωση η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017!
Στο εκπληκτικό τοπίο του Δάσους Σκιρίτιδας το 2ο “Skiritida Run” έρχεται με όνειρα και φιλοδοξίες για να μαγέψει συμμετέχοντες δρομείς και επισκέπτες, με σημαντική κληρονομιά όλα όσα ζήσαμε στην πρώτη διοργάνωση τον Ιούνιο του 2016!
Το κορυφαίο αθλητικό-πολιτιστικό φεστιβάλ της Αρκαδίας έχει ως στόχο να ακουστεί και πάλι σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά να ταξιδέψει και πέρα από τα σύνορα της χώρας μας, το όνομα της Πελοποννήσου.
Το Σάββατο 10 Ιουνίου όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στην Αρκαδία. Η αρχή θα γίνει με τους αγώνες δρόμου (Ημιμαραθώνιος, 10km, 5km και 1km για παιδιά), ενώ η συνέχεια θα δοθεί στο μαγευτικό θέατρο στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου Κολλινών.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αθλητικών δραστηριοτήτων θα ακολουθήσει barbeque για όλους τους συμμετέχοντες με εκλεκτά προϊόντα της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας, ενώ το “Skiritida Run” θα ολοκληρωθεί με μία μοναδική συναυλία
Μαζί με το “Skiritida Run” θα υπάρχουν παράλληλες εκδηλώσεις για την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων της περιοχής!
Για πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές αλλά και για οποιοδήποτε στοιχείο έχει να κάνει με τον αγώνα, μπείτε στο επίσημο site της διοργάνωσης: www.skiritidarun.gr.
ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΝΟΙΞΑΝ! ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΝΤΕ CLICK ΕΔΩ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...